Nordic Sea - Broste Copenhagen

Der er 34 varer.

I Norden har vi de skønneste farver i naturen - og det gælder ikke mindst ved havet! Hvor havet sydpå - f.eks. ved Middelhavet og Adriaterhavet - ofte fremstår i klare og næsten strålende blå, grønne og turkis farver, er havets farver helt anderledes i Norden. Her er det forskellige nuancer af støvede grålige og grønlige blå farver med lidt hvid...

I Norden har vi de skønneste farver i naturen - og det gælder ikke mindst ved havet! Hvor havet sydpå - f.eks. ved Middelhavet og Adriaterhavet - ofte fremstår i klare og næsten strålende blå, grønne og turkis farver, er havets farver helt anderledes i Norden. Her er det forskellige nuancer af støvede grålige og grønlige blå farver med lidt hvidt skum her og der, man ser på og i havet. Når disse støvede blålige farver i forskellige nuancer og iblandet lidt hvidt overføres til stentøjsglasur, er de i de flestes øjne utrolig smukke - og passer virkelig godt ind i moderne nordiske hjem, der netop ofte er domineret af de støvede blålige og grålige farver.

NORDIC SEA - Broste Copenhagens lækre og meget smukke stentøjsserie - der blandt andet omfatter flotte glaserede krus, kander, skåle etc. i skønne blålige farver, som naturligt forekommer ved havet i Norden - har skiftende udtryk og ret forskellige farvenuancer i de enkelte dele. Ind imellem går nuancerne næsten helt over i lys grå og meget lys himmelblå med smukke hvide streger, mens de i andre tilfælde nærmer sig mørke og næsten brunligt-grønne nuancer. Delene i keramikserien har det til fælles, at de har et meget indbydende og unikt udtryk og er håndværk i meget høj kvalitet! Og så passer serien bare fantastisk godt ind i NORUs øvrige sortiment!

I Broste Copenhagens NORDIC-serier er ikke to dele helt ens! Først og fremmest bliver hver enkelt del drejet i hånden, og efterfølgende bliver de også malet og glaseret i hånden. Glasurens endelige farve - og farvespil - og dermed også hver enkelt dels endelige udtryk - afhænger i høj grad af, hvor i ovnen delen af stellet har befundet sig under brændingen - en skøn detalje, som vi hos NORU er ret begejstrede for!

NORDIC SEA hos NORU

Hos NORU har vi udvalgt flotte og helt unikke glaserede krus, sukkerskåle, fade m.m. i de skønneste nordiske blålige nuancer fra Broste Copenhagens NORDIC SEA serie til dig! De emmer af nordisk håndværk og kvalitet, og hos NORU elsker vi, at serien både har et æstetisk, lækkert og meget nutidigt udtryk! Denne serie  passer - som flere af Broste Copenhagens øvrige keramikserier - som hånd i handske med den nordiske livsstil, hvor der tilbringes mange timer indendøre, og hvor man hygger igennem med god kaffe, te og kakao - drukket af kvalitetsservice i og med naturlige farver og udtryk! 

NORDIC SEA keramikserien bringer de gode minder om mange skønne oplevelser ved havet frem! Nogen mindes romantiske slentreture i vandkanten på skønne sensommer-aftener, andre barndommens dejlige lange sommerdage på stranden, og andre igen kommer uvilkårligt til at tænke på dejlige sejlture med familie og gode venner langs de nordiske kyster. Uanset hvilke minder man har fra havet, så lægger farverne, nuancerne og spillet i NORDIC SEA serien op til, at man genkalder sig disse. Og så er serien bare virkelig indbydende og pæn både på kaffe- og tebordet og på køkkenhylden!

Hos NORU er vi fulde af lovord om de skønne stentøjsserier fra Broste Copenhagen! Delene er funktionelle, unikke, indbydende, lækre og anvendelige - og skønne at se på og røre ved med sine runde former og det yderst elegante farvespil i glasuren!

De enkelte dele

Der er i dén grad tale om en serie stentøj med mange forskellige super anvendelige dele, der passer perfekt sammen og stiller behov både i hjemmet, på kontoret og på caféerne. Man ser i øvrigt også hyppigt stentøj fra Broste Copenhagens nordiske serier anvendt i forskellige tv-programmer, hvor de blandt andet ofte anvendes til anretning og servering i madprogrammer. Og så passer NORDIC SEA serien naturligt nok også perfekt sammen med de to andre NORDIC-serier fra Broste Copenhagen: Nordic Sand og Nordic Coal! Bland gerne dele fra de tre serier på kaffebordet - det er så smukt sammen!

Hos NORU fører vi følgende dele af NORDIC SEA serien - der i øvrigt alle er lette at rengøre, da de kan tåle opvaskemaskine:

 • Lille espressokrus uden hank
  Yderst populært, lille og lækkert espressokrus, der rummer 10 cl. 

 • Kaffe- og tekrus uden hank
  Super flot krus uden hank i et lidt råt og naturligt udtryk. Kruset rummer 25 cl.

 • Kaffe- og tekrus med hank
  Flot klassisk kaffe- og tekrus, der er utrolig behageligt at holde i hånden. Kruset rummer 25 cl.

 • Megastort krus med hank
  Voldsomt populært ekstra stort krus med hank. Kruset, der er super praktisk og perfekt at tage med på gåturen rundt i haven, og rummer hele 40 cl. kaffe, te eller kakao.
   
 • Tekopper med underkopper
  Lækker og klassisk tekop med underkop, der ligger utrolig godt i hånden. Tekoppen rummer 25 cl.

 • Kaffekopper med underkopper
  Elegant kaffekop med underkop, der ligger super godt i hånden. Kaffekoppen rummer 15 cl.

 • Tepotte/-kande med låg
  Stilren, funktionel og smuk tepotte med låg, som pynter gevaldigt på tebordet. Tepotten rummer 100 cl.

 • Lille mælke- og flødekande
  Lille smuk fløde-/mælkekande i et flot og enkelt udtryk. Kanden rummer 30 cl.

 • Stor mælkekande
  Stor og fantastisk smuk fløde-/mælkekande, der rummer hele 100 cl. Kanden er super anvendelig og kan naturligvis også sagtens anvendes til at servere juice, vand eller andet i.

 • Sukkerskål med låg og teske
  Enkel, smuk og praktisk sukkerskål med låg og teske, der passer perfekt til/i skålen.

 • Teske
  Teske, der passer perfekt til keramikseriens sukkerskål, og som sagtens kan bruges også som almindelig teske.

 • Lufttæt krukke
  Smuk krukke med lufttæt låg - perfekt at opbevare dine kaffebønner eller dine teblade eller -breve i. Krukken er enkel og æstetisk i sit udtryk.

 • Lille aflangt fad
  Lækkert lille aflangt fad, der pynter gevaldigt på ethvert kaffe- eller tebord. Fadet er perfekt til småkager og slik/chokolade, men kan naturligvis også anvendes til servering af alverdens andre ting - f.eks. vil det være perfekt til lækre små tapas eller sushi.

 • Lille ovalt fad
  Lille hyggeligt serveringsfad til kaffe- eller tebordets lækkerier. Det lækre lille fad er utrolig anvendeligt til både kager, snacks, mini-sandwiches og meget andet.

 • Stort ovalt fad
  Smukt og indbydende stort serveringsfad til snacks, knas, kager, brød, chokolade etc.

 • Kaffetragt
  Virkelig smuk og stilren kaffetragt, der passer til de fleste kaffekander. Varmen fra keramikken medvirker til at trække alle olier ud af dine kaffebønner, hvilket gør, at kaffen kommer til at smage og dufte af mere.

Se og læs mere om de enkelte NORDIC SEA dele nedenfor.

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 34