Øko Cool Mint, 100 gram

fra NORU

42,00 kr

Denne varer er ikke længere på lager

Fantastisk urtete med lakridsrod, citrongræs og pebermynte - en blanding der både er en fryd for øjet og for ganen!

Klik her og læs mere om produktet

loader

Info om varen

Er du til en urtete der er lidt udover det sædvanlige, så vil du elske denne økologiske Cool Mint te. Teen er blandet af lakridsrod, tørrede æblestykker og citrongræs - og så er der ellers tilsat både pebermynte og marrokansk mynte. Det giver en virkelig smuk teblanding, der både er en fryd for øjet og for ganen!

Udover at være fantastisk som varm drik om vinteren, er denne teblanding helt perfekt til iste, da den er meget læskende. Dette er altså en te der kan drikkes året rundt.

Du skal dog passe lidt på med hvor mange kopper du indtager om dagen hvis du lider af forhøjet blodtryk - der er lakrids i blandingen, så hold lidt igen hvis dit blodtryk er højt.

Den bedste kop te brygger du ved at bruge 85 grader varmt vand. Hæld 1-2 teskefuld te op i en tesi og overhæld det med det varme vand. Teen skal trække i hele 8 minutter, før den er klar til at drikke.

Fås i pose med 100 gram te i.

Ingredienser: Økologisk lakridsrod, økologiske tørrede æblestykker, økologisk citrongræs, økologisk pebermynte (6%), økologisk marokkansk mynte (1%) og naturlig aroma.

Varenr. 10-20-11
EAN: 5714232000374

Produkt data

  • Mærkning
  • Økologisk
  • Varianter
  • Urte te

Relaterede varer

Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder