NORU Kaffe

NORU Kaffe

NORU kaffe - kundernes favoritmærke!

Ikke bare kan du hos NORU købe kaffe fra nogle af de allerbedste brands - vi har skam også vores egne kaffer, som er af rigtig god kvalitet, og som blevet ret populære hos vores kunder!

Read less

NORU-kafferne bliver som hovedregel solgt som hele bønner, så man selv kan kværne dem lige inden brygning. Dog har vi et par kaffer, som også fås i malet form. Det drejer sig blandt andet om vores behageligt runde og aromatiske Gastrónomo, der fås mellemfint kværnet - perfekt til eksempelvis filterkaffe -  og groftkværnet, hvilket er perfekt til stempelkande-kaffe! Også vores egen økologiske og fairtrade-mærkede Organica kaffe og vores fyldige mørkristede Mixto kaffe kan du få mellemfint og groft malet - læs meget mere om de enkelte af vores kaffer ved at klikke dig ind på dem nedenfor. 

Du kan få NORUs kaffer i poser af mange forskellige størrelser - og vi har kaffer i forskellige ristnings- og malingsgrader, vi har koffeinfri kaffe med masser af smag, økologiske kaffer, fairtrade-mærkede kaffer, gourmetkaffer og kaffer fra vidt forskellige egne og dele af verden. På vores Gastónomo-kaffe med 250 gram i posen kan du få en personlig hilsen på etiketten, og du kan også erhverve dig dét, vi kalder en kaffe-startpakke med tre af vores mest populære slags kaffebønner og en lækker “begynder-kaffekværn” fra Bosch. Vil du gerne smage de enkelte af NORU-kafferne, inden du investerer i en pose af normal størrelse, kan du af flere af kafferne købe små smagspakker med kun 100 gram kaffe til en rimelig pris.

Se alle vores dejlige kaffer længere nede på siden!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Read more
Showing 1 - 7 of 7 items
Showing 1 - 7 of 7 items