Om NORU

Derfor skal du handle hos NORU

Hos NORU har vi et mål: At gøre det nemt for dig at købe hverdagsluksus til en god pris.

Her finder du ikke kaffe eller te, der har været gennem fordøjelsessystemet på et kattelignende dyr eller en panda. Hos NORU finder du bare virkelig gode produkter, der bringer velvære og følelsen af forkælelse ind i hverdagen.

Vi tilbyder:

  • Hele kaffebønner i forskellige blandinger, du nemt kan kværne som du bedst kan lide din kaffe
  • Den populære Chaplon te i løsvægt 
  • Verdens bedste kakao
  • Søde sager fra Karamelleriet, Chokolet og Black Lakrids
  • Espressomaskiner, mokka kander og meget mere tilbehør.

- alt sammen sendt lige til din hoveddør, enten som et fast abonnement eller enkelte forsendelser. Lige når du ønsker det.

Du skal have den allerbedste købsoplevelse her på shoppen, lige fra du putter en vare i indkøbskurven til du pakker den ud derhjemme. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre din oplevelse med NORU.

Lad os vide når vi gør det skidt - og lad andre vide når vi gør det godt

"At sprede det glade budskab" er en af de vigtigste sætninger i arbejdet hos NORU. Vi elsker når vores kunder taler vamt om os - for vi ved hvor vigtigt det er, at blive blåstemplet som butik før nye kunder handler.
Vi vil gerne høre fra vores glade kunder - men vi vil særligt gerne høre fra dig, hvis du ikke er helt tilfreds. Kun vi kan ændre på den oplevelse du som kunde har, så tøv ikke med at lade os vide hvis vi kan gøre det bedre. 

Vi går ind for genbrug

Hos NORU vil vi gerne passe på miljøet. Derfor genbruger vi al den emballage vi modtager varer i, så der ikke skal produceres så mange nye papkasser. Det betyder at du nogle gange vil modtage dine varer i emballage med f.eks. Chaplons logo på. Det skal du bare være glad for - så er der mindre pap der ryger i skraldespanden.

Det er os der er NORU

NORU blev startet af Gitte Olrik i april 2017, som et sideprojekt ved siden af jobbet som ecommerce konsulent. Men inden længe greb det om sig, og konsulent butikken lukket.
Vores egne produkter bliver pakket af Gitte, der sørger for at din kaffe og te bliver pakket under rene og ordentlige forhold i en emballage der er godkendt til fødevarer.

I januar 2018 kom Sidsel Kristine Gaard til. Hun sørger for at vores nyhedsbreve lander i din indbakke samt at vores annoncer bliver vist til de rigtige med de rette budskaber. Kort sagt: Det er Sidsel der står for vores markedsføring og kommunikation.

Alle hos NORU er habile kaffedrikkere, der gerne tester alverdens bønner for at finde det allerbedste til dig. Vi drikker heldigvis også te - og har således smagt os gennem alle de varianter der kommer i NORUs sortiment. 

Når du ringer til NORU, vil det oftest være Gitte du får i røret. Fordi kundeservice er en hjørnesten i NORU - så den overlader vi ikke til andre.


Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder