Om NORU

Derfor skal du handle hos NORU

Hos NORU har vi et mål: At gøre det nemt for dig at købe kvalitetskaffe og -te til en god pris.

Her finder du ikke kaffe eller te, der har været gennem fordøjelsessystemet på et kattelignende dyr eller en panda. Hos NORU finder du bare virkelig god kaffe og te, der bringer velværen ind i hverdagen.

Vi tilbyder:

  • Hele kaffebønner i forskellige blandinger, du nemt kan kværne som du bedst kan lide din kaffe
  • Formalet kaffe i lækre blandinger, der er helt klar til brug
  • Den populære Chaplon te i løsvægt
  • Verdens bedste kakao

- alt sammen sendt lige til din hoveddør, enten som et fast abonnement eller enkelte forsendelser. Lige når du ønsker det.

Fordelene ved et NORU kaffe abonnement er mange

Med et kaffe abonnement fra NORU mangler du aldrig friskmalet kaffe søndag morgen, når du får gæster, eller hvornår du ellers sætter pris på god kaffe. Vi sender dig kaffe efter dine behov og ønsker, et det interval der passer dig.

Det er faktisk ret nemt: Klik dig ind her og opret dit kaffe abonnement i en fart. Kort tid efter vil du modtage din første levering kaffe lige til døren.
Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementer, så du kan få præcis den kaffe du ønsker. Der er både kasser med forskellig kaffe, så du altid kan prøve noget nyt. Eller hvis du har en yndlingskaffe, kan du vælge at få den tilsendt i et fast interval.

Er kaffe ikke lige dig? Opret et te abonnement

Hos NORU handler det ikke kun om kaffe. Som en af de få online butikker i landet, tilbyder vi også den lækre Chaplon te som te abonnement. Så er det nemt at få prøvet deres forskellige te-blandinger. Har du allerede en yndling? Så vælger du blot at det er den du skal have tilsendt.

Chaplon er netop kendt for at være kvalitetste med respekt for både miljø og mennesker. Vælg mellem flere varianter og gå ikke glip af ren forkælelse til dig selv og dem du holder af - lige til døren.

Få det bedste fra begge verdener

Drikker du og din familie både kaffe og te? Så har du selvfølgelig også mulighed for at bestille et abonnement med begge dele. Hos NORU kan du skræddersy dit abonnement, så det passer til dit og din families behov.

Hvem står bag NORU?

Til daglig drives NORU af Gitte Olrik, der sørger for at din kaffe og te bliver pakket under rene og ordentlige forhold i en emballage der er godkendt til fødevarer. Gitte er en habil kaffedrikker, der gerne tester alverdens bønner for at finde det allerbedste til dig. Heldigvis drikker Gitte også te - og har således smagt sig gennem alle de varianter der kommer i NORUs sortiment. Udover Gitte hjælper resten af familien til med både at smage og udvælge produkter, så der hele tiden kommer en variation her på shoppen. 

Når du ringer til NORU, vil det oftest være Gitte du får i røret. Fordi kundeservice er en hjørnesten i NORU - så den overlader vi ikke til andre.

Lad os vide når vi gør det skidt - og lad andre vide når vi gør det godt

"At sprede det glade budskab" er en af de vigtigste sætninger i arbejdet hos NORU. Vi elsker når vores kunder taler vamt om os - for vi ved hvor vigtigt det er, at blive blåstemplet som butik før nye kunder handler.
Vi vil gerne høre fra vores glade kunder - men vi vil særligt gerne høre fra dig, hvis du ikke er helt tilfreds. Kun vi kan ændre på den oplevelse du som kunde har, så tøv ikke med at lade os vide hvis vi kan gøre det bedre. 

Kurven er tom