Brands

Alle varer fra brand ØNSK Kaffe

ØNSK kaffe har et lille - men helt exceptionelt lækkert - udvalg af hele økologiske kaffebønner. Bønnerne kommer alle fra Nicaragua og er nøje udvalgt af mændene bag ØNSK. Dette er en kaffeoplevelse du ikke må være foruden!

Hvad er ØNSK?

ØNSK er en dansk forhandler af kvalitetskaffe, der har base på Nørrebro i København. Bag navnet står to passionerede herrer, Andreas Kirk og Rasmus Ditlev, der selv importerer hele kaffebønner fra det Nicaraguanske højland og får dem ristet og emballeret i Danmark. 

Indehaverne af ØNSK har selv rejst i Mellemamerika og Afrika og er på disse rejser blevet mødt med de ind imellem meget vanskelige forhold for kaffebønder. Derfor har de to valgt med deres firma at ville medvirke til at bedre forholdene for de lokale kaffebønder i Nicaragua ved at samarbejde med det nicaraguanske kooperativ, Corcasan, hvis mere end 200 medlemmer er lokale familieejede kaffefarme. Kooperativet hjælper med at etablere fordelagtige handelsaftaler, ligesom man tilbyder finansiering og uddannelse til kaffebønderne som støtte til opbygningen af bæredygtige forretninger. Derudover har Corcasan en række udviklingsprojekter og -programmer til styrkelse af lokalsamfund og infrastruktur.

I ØNSK er man yderst bevidst om de af FN fastsatte Verdensmål for bæredygtig udvikling, hvoraf man i firmaet har valgt i særlig grad at fokusere på fire: “Afskaffelse af fattigdom”, “Anstændige job og økonomisk vækst”, “Ansvarligt forbrug og produktion” og “Livet på land”. Læs evt. mere om Ønsk og Verdensmålene.

Hvilken ØNSK kaffe skal jeg vælge?

NORU forhandler ØNSKs fire forskellige slags umalede hele nicaraguanske kvalitets-kaffebønner, der alle brillierer med fantastisk smag og liflig duft. Blandt disse finder du to smagfulde økologiske kaffer fra Corcasan-kooperativet og to eksklusive kaffer fra en enkelt nordligt beliggende kaffefarm, ved navn Yahoska. 

Corcasan økologisk espresso (rød blanding) - Lækre, økologiske og bæredygtige hele espresso-kaffebønner med en rund og let smag med noter af citrus, nødder og chokolade. Bønnerne er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og ristet til den ultimative espresso-oplevelse. En dejlig kaffe med masser af smag!

Corcasan økologisk mellemristet (gul blanding) - Økologiske og bæredygtige hele kvalitets-kaffebønner med en dejlig frisk smag med noter af citrus, nødder og chokolade. De håndplukkede bønner er nøje udvalgt og ristet til at kunne give en helt særlig kaffeoplevelse. 

Finca Yahoska espresso (blå blanding) - Skønne og eksklusive hele espresso-kaffebønner med en intens smag med noter af nødder og chokolade. Kaffebønnerne er hentet direkte hos kaffebonden på Yahoska-farmen i Nicaragua og ristet i Danmark, hvorved man har sprunget alle fordyrende mellemled over. Dette giver en exceptionelt dejlig espressokaffe til en yderst rimelig pris. 

Finca Yahoska mellemristet (lyseblå blanding) - Virkelig dejlige hele kvalitets-kaffebønner med en dyb og intens smag med noter af nødder og chokolade. Kaffebønnerne er hentet direkte hos den nicaraguanske kaffebonde på Yahoska-farmen i det nordlige Nicaragua, hvorved man har sprunget alle fordyrende mellemled over. Dette giver en skøn og velsmagende kaffe til en meget rimelig pris. 

Velbekomme!

Læs mere

Ingen varer fra dette brand

Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder