Lækker opskrift på en dejlig frappe - nem at lave
Lækker opskrift på en dejlig frappe - nem at lave

Den oprindeligt græske - og utroligt læskende - udgave af isafkølet kaffe er almindeligvis brygget på instant kaffe og koldt vand.

Den er hurtig at lave, og mange sværger til denne form for isafkølet kaffe, når det er varmt, og der er brug for en både læskende og stimulerende drik.

Vi har lavet en opskrift til dig med vores utroligt populære Frappe base fra Monin - prøv den, og nyd den velsmagende iskaffe når du skal køles ned.
Der er til en enkelt kop i denne opskrift.

Opskrift på Lækker Frappé

3 minutter

1 person

Ingredienser

3 spsk. Frappé Base, Kaffe fra Monin

2 tsk. vand

120 ml. kold mælk

En stor håndfuld isterninger

Evt. kaffesirup

Fremgangsmåde

1. Opløs Frappe Basen i vandet.

2. Blend i mindst 30 sekunder med mælken og en stor håndfuld isterninger.

3.Smag evt. til med kaffesirup og/eller mere frappe base (opløst i en anelse vand), hvis du synes, at din frappe ikke er sød eller kraftig nok.

Tips og trick

Hvis du gerne vil have din frappé endnu mere cremet, kan du tilsætte en smule vaniljeis.

Og så kan du pynte den færdige frappé med både flødeskum, chokolade drys, karamel sauce eller hvad du nu lige lyster.