Matcha-chokolader

 

Ingredienser:

  • 400 gram hvid chokolade
  • 250 ml. piskefløde
  • 25 gram smør 
  • 2 spsk. + 2 tsk. matcha tepulver

 

Fremgangsmåde:

  • Hak den hvide chokolade. 
  • Skær smørret i små tern.
  • Varm piskefløden op i en kasserolle til lige under kogepunktet, og tag den derefter af varmen igen.
  • Kom den hakkede hvide chokolade lidt af gangen i den varme fløde, og rør løbende rundt, så chokoladen smelter sammen med fløden. 
  • Rør smørret i massen.
  • Si 2 spsk. matcha te i blandingen, og rør tepulveret grundigt ind i massen.
  • Hæld chokolademassen i en form (8 x 8 cm.) og sæt den i køleskabet i min. 4-5 timer - den skal være helt fast.
  • Skær chokoladen ud i små firkanter og drys to tsk. fin matcha tepulver over.