Alle varer fra brand Pukka

Pukka te er kendt for at lave virkelig lækre urteblandinger, som er sammensat på et utal af måder. Al Pukka te er 100% økologisk og er så vidt muligt fremstillet efter Fair Trade principperne. Pukka te er fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler.

Herunder finder du blandt andet Pukkas perfekte aftenteer - After Dinner og Night Time - og masser af andre teer, som giver de skønneste smagsoplevelser.

Læs mindre

Hvilken te er du til?

Hos Pukka har man udviklet teer med særligt udvalgte ingredienser til nærmest enhver lejlighed og med vidt forskellige unikke egenskaber. Der er både te, som giver dig mere energi, og te som hjælper dig med at slappe af. Der findes te til efter et måltid, detox te til at fremskynde naturlig udrensning og koffeinfri te. Desuden finder du te til dig, som er gravid, og til dig som ammer. Og så er der selvfølgelig masser af lækre teer, som du kan drikke når som helst på dagen.

Hvad skal du vælge?

Når du skal slappe ekstra af - “Chamomile, Vanilla & Manuka Honey”.

Efter et måltid - “After Dinner” eller “Peppermint & Licorice”.

Når du savner energi - “Ginseng Matcha”“Revitalise” eller “Lemongrass & Ginger”.

Når du ønsker at booste dit immunsystem - “Elderberry & Echinacea”.

Når du gerne vil udrense og afgifte din krop -“Cleanse” eller “Clean Matcha Green”.

Når som helst på dagen, når du vil forkæle dig selv eller dine kære -“Cleanse”.

Når du skal sove snart - “Vanilla Chai”

Vidste ud at…

...flere af Pukka teerne har vundet guldmedaljer for deres smag ved the Great Taste Awards? De er alle sammensat med inspiration fra “Ayurveda”, som er en gammel indisk visdom. Ordet “Ayurveda” betyder “livets visdom”, og her er tale om en holistisk tilgang til livet, som hjælper dig med at udleve dit fulde potentiale ved at skabe balancere mellem krop, sind og sjæl.

4 tips til alle tedrikkere

  • Brug tefilter og friskkogt vand. Sørg altid for at bruge frisk og rent vand til din te - meget gerne ved at filtrere det først. Genbruger du tidligere kogt vand, risikerer du, at det indeholder uønskede nitrater og salte.
  • Brug vand, der hverken er for varmt eller koldt. Hælder du for varmt vand over dine teblade, kan teen hurtigt blive bitter i smagen. Er vandet for koldt, trækkes aromastofferne ikke ordentligt ud af urterne. 
  • Lad teen trække som anbefalet. Delikate aromatiske blomster, blade og frø har kort infusionstid - fra fem til ti minutter. Hårdere frugter, rødder og bark kræver længere infusionstid - fra ti og helt op til tyve minutter. Læs på emballagen, hvor længe teen skal trække.
  • Duft til din te! Undersøgelser har vist, at 80-90% af al smag opleves gennem næsen - dvs. at vi primært smager gennem lugtesansen! 
Læs mere
Viser 1 - 34 af 34 varer
Viser 1 - 34 af 34 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder