Alle varer fra brand Pukka

Pukka te er kendt for at lave lækre urteblandinger, sammensat på et utal af måder. Al Pukka te er 100% økologisk og er så vidt muligt fremstillet under Fair Trade principperne. Pukka te er fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler.

Med te fra Pukka kan du finde de perfkte aftenteer - After Dinner og Night Time eller massevis af andre smagsoplevelser.

Læs mindre

Hvilken kop te er du til?

Hos Pukka har man udviklet te med særligt udvalgte ingredienser til nærmest en hver lejlighed og med forskellige unikke egenskaber. Der er både te, som giver dig mere energi, og te som hjælper dig med at slappe af. Der findes te til efter et måltid, detox te til at hjælpe din naturlige udrensning og koffeinfri te. En te til dig, som er gravid og til dig, som ammer. Og så er der selvfølgelig masser af lækre teer, du kan drikke, når som helst på dagen i en stille stund.

Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilken Pukka te du skal vælge? Så kommer her et par tips alt efter dine behov og lyster. Du skal vælge en af disse Pukka teer:

...Når du skal slappe ekstra af: “Chamomile, Vanilla & Manuka Honey”.

...Efter et måltid, når du gerne vil støtte din fordøjelse: “After Dinner” eller “Peppermint & Licorice”.

...Når du savner mere energi: “Ginseng Matcha”“Revitalise” eller “Lemongrass & Ginger”.

...Når du ønsker at booste dit immunsystem: “Elderberry & Echinacea”.

...Når du gerne vil støtte udrensning og afgiftning af din krop: “Cleanse” eller “Clean Matcha Green”.

...Når som helst på dagen, når du vil forkæle dig selv eller dine kære: “Cleanse”.

...Når du helst vil have koffeinfri te: “Vanilla Chai”

Vidste ud at…

Flere af Pukka teerne har vundet guldmedaljer for deres smag ved the Great Taste Awards? De er alle sammensat med inspiration fra “Ayurveda”, som er en gammel indisk visdom. Ordet “Ayurveda” står for “Livets visdom”. Det er en visdom, der kan strømme ind i dit liv og hjælpe dig med at udleve dit fulde potentiale. En holistisk tilgang til livet, som hjælper dig med at balancere krop, sind og sjæl.

4 tips til alle tedrikkere:

  • Brug filtreret og frisk kogt vand. Sørg altid for at bruge frisk, rent vand til din te, meget gerne ved at filtrere det først. Genbruger du tidligere kogt vand, risikerer du, at det indeholder uønskede forbindelser, f.eks. nitrater og salte, der kan være i dit vand.
  • Ikke for varmt, ikke for koldt. Hælder du for varmt vand over din te, kan teen hurtigt blive bitter i smagen. Er vandet dog for koldt, lokkes smagen ikke ud af urterne, hvilket gør din te alt for mild i smagen eller nærmest smagløs. Den rette temperatur til vandet er 90-95 grader afhængigt af hvilket type te, det er.
  • Lad teen trække i den rette tid. Delikate aromatiske blomster, blade og frø har mindre infusionstid, fra fem til ti minutter. Hårdere frugter, rødder og bark kræver længere infusionstid, fra 10 op til 20 minutter. Læs altid på den enkelte te, hvor længe den skal trække.
  • Duft til din te! Undersøgelser har vist, at 80-90% af al smag faktisk opleves gennem vores næse - dvs. at vi primært smager gennem lugtesansen! Tag derfor en dyb og lang indånding, så du kan sætte pris på aromaen i din te fuldt ud.
Læs mere
Viser 1 - 34 af 34 varer
Viser 1 - 34 af 34 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder