Saft

Saft - delikat og læskende både sommer og vinter

Der findes så ubeskrivelig meget billig saftevand af utrolig ringe kvalitet i dagligvarehandlen. Det synes vi hos NORU er trist, for der fremstilles jo faktisk rigtig god saft af meget høj kvalitet, som er lavet af ordentlige råvarer, er økologiske og fri for kunstige smagsstoffer og konservering...

Læs mindre

Saft - delikat og læskende både sommer og vinter

Der findes så ubeskrivelig meget billig saftevand af utrolig ringe kvalitet i dagligvarehandlen. Det synes vi hos NORU er trist, for der fremstilles jo faktisk rigtig god saft af meget høj kvalitet, som er lavet af ordentlige råvarer, er økologiske og fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler - og som kan dække behovet for lækre og læskende alkoholfri drikkevarer - både til hverdag og til fest.

Belvoir saft

Hos NORU fører vi helt fantastiske og fremragende safter fra det engelske firma Belvoir Fruit Farms Ltd. RAMaMWbp_tAspO-OFYNaub7CWiqjGNeysU6JnzBAKJ8w0L819ELU7gWSLSEzk_c_zWIhV1kO6PQSflxToeeBMXNR6wCVlGGYh--QZU_JcnjTigBZvRrq7bTkDoXrit2QpMcwq8FcDer er tale om super lækre kvalitets-safter, der  er baseret på naturlige skønne krydderier, friske aromatiske blomster, solmodne bær og friskpressede frugter, og de indeholder ikke hverken kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler. I vores sortiment har vi de - efter vores mening - absolut allerbedste varianter af Bevoirs delikate safter - se dem selv længere nede på denne side.

Farveforskelle

Belvoir-safterne er uden kunstige farvestoffer, og af samme årsag kan der forekomme farveforskelle mellem forskellige partier saft. Dette er altså ikke udtryk for, at der er noget i vejen med den ene eller anden saft, men afhænger blandt andet af høsttidspunkt, hvordan vejret har været under frugternes modning etc.

Blandingsforhold

Belvoir-safter blandes op med dejlig iskoldt vand eller mineralvand - eller som sommer- eller velkomstdrink eksempelvis med kold hvidvin eller champagne! Blandingsforholdet er 1:8 eller 1:10 - alt efter smag og præferencer. Og husk, at du naturligvis også kan anvende de koncentrerede safter eksempelvis som frugtsirup over pandekager og vafler, i kageglasur, over flødeis osv.

Opbevaring

Det er med saftevand, som det er med så mange andre fødevarer: Når først flasken er åbnet, skal den opbevares på køl. Dette gælder især safter, der alene er konserveret med sukker - som safterne fra Belvoir. Bliver de opbevaret varmere end køleskabstemperatur, risikerer man, at de begynder at gære før tid.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går ind for bæredygtighed. Når du køber dine varer hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du handler hos NORU kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle ordrer, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Læs meget mere her om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det også en mulighed selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en E-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog ofte meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
Viser 1 - 4 af 4 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder