Sirup

Sirup

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUS helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher og Ruds Køkken. Med disse kaffe- og frugtsirupper får du flydende koncentreret aroma og sødme af høj kvalitet, og NORU fører fo...

Læs mindre

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUS helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher og Ruds Køkken. Med disse kaffe- og frugtsirupper får du flydende koncentreret aroma og sødme af høj kvalitet, og NORU fører forskellige varianter, så der er noget for enhver smag!

Sirup

Sirup er i sin grundform en sejtflydende og koncentreret sukkeropløsning, som kan anvendes i varme og kolde drikke, i madlavning - og måske især i dessertkøkkenet.

Klassisk og traditionel mørk og lys sirup er egentlig et biprodukt ved fremstillingen af raffineret hvidt sukker af sukkerrør og sukkerroer. Man fremstiller dog også både i ind- og udland sirup af saft fra andre planter og træer - blandt andet af majs, løn, ahorn og birk. Man bruger i øvrigt også betegnelsen “sirup” om flydende bær- og  frugtkoncentrat med højt sukkerindhold, som først og fremmest anvendes til læskedrikke.

 

Anvendelse

Der er næsten uanede anvendelsesmuligheder for kaffe- og frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i madlavning. Prøv f.eks. lidt lækker frugtsirup på din morgengrød - eller som en populær erstatning for smørklatten på risengrøden, som mange ikke er så begejstrede for. Eller brug sirup på både amerikanske pandekager og franske crepes sammen med f.eks. en håndfuld hakkede nødder eller hakket chokolade og lidt friske bær. Du kan også pifte din isanretning op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller hård nougat, og du kan med succes erstatte noget af sukkeret i brød og kager med sirup, som tilfører mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Prøv også at pifte din hjemmelavede chokolademousse op med kaffesirup eller erstat en del af sukkeret i din hjemmelavede iscreme med enten frugt- eller kaffesirup.

Der er nærmest uendelige muligheder for at anvende lækre sirupper i fremstillingen og tilberedningen af bagværk, desserter og varme og kolde drikke!


NORUs sirupper

Kaffesirup

NORUs dejlige kaffesirupper er alle fra Ruds Køkken, der er kendt for aldrig at gå på kompromis med produktkvaliteten! Blandt sirupperne finder du yderst delikate varianter, der alle er danskproducerede. I vores sortiment har vi blandt andet kaffesirup med skøn karamel, intens vanillie, irish cream, hasselnød, chokolade, Amaretto og lækker lakrids. Der er stort set en variant til enhver smag!

Udover de skønne kaffesirupper forhandler NORU også Ruds Køkkens smarte og genanvendelige doseringspumpe, som passer til sirupsflaskerne på 250 ml.

Frugtsirup

NORUs frugtsirupper er alle fra det mere end trehundrede år gamle franske destilleri Cherry Rocher, der er specialist i fremstilling af naturlige frugt-, bær- og urteekstrakter med intens aroma. Cherry Rochers sirupper smager fantastisk, og de er meget drøje i brug.

NORU forhandler de allerbedste Cherry Rocher sirupper med jordbær, kaktus/citrus, mynte til mojitos, hindbær, mango og fersken. Prøv dem!

***

Vil du anvende NORUs lækre sirupper i skønne kolde cocktails eller varme drikke, finder du i vores varesortiment også et udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis chokolade i desserter eller kager, finder du også meget lækker chokolade i vores sortiment. Se i øvrigt også vores flotte udvalg af indbydende kaffe- og tekopper, -krus og -glas. De er perfekte at give i gave sammen med en lækker flaske sirup og gode kaffebønner.

 

 

Læs mere
Viser 1 - 27 af 27 varer
Viser 1 - 27 af 27 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder