Sirup

Sirup

Sirup - delikat luksus til din kaffe, te og meget andet

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUs helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher, Ruds Køkken, Hybengaarden, Lakritsfabriken og Lie Gourmet. Med disse ...

Læs mindre

Sirup - delikat luksus til din kaffe, te og meget andet

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUs helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher, Ruds Køkken, Hybengaarden, Lakritsfabriken og Lie Gourmet. Med disse vidunderlige kaffe- og frugtsirupper får du flydende koncentreret aroma og sødme af høj kvalitet - og hos NORU fører vi forskellige varianter, så der er noget for enhver smag!

Sirup

Sirup er i sin grundform en sejtflydende og koncentreret sukkeropløsning, som kan anvendes i varme og kolde drikke, i madlavning - og måske især i dessertkøkkenet.

Klassisk og traditionel mørk og lys sirup er egentlig et biprodukt ved fremstillingen af raffineret hvidt sukker af sukkerrør og sukkerroer. Man fremstiller dog også både i ind- og udland sirup af saft fra andre planter og træer - blandt andet af majs, løn, ahorn og birk. Man bruger i øvrigt også betegnelsen “sirup” om flydende bær- og  frugtkoncentrat med højt sukkerindhold, som først og fremmest anvendes til læskedrikke.

Anvendelse

Der er næsten uanede anvendelsesmuligheder for kaffe- og frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i madlavning. Prøv f.eks. lidt lækker frugtsirup på din morgengrød - eller som en populær og super god erstatning for smørklatten på risengrøden, som mange ikke er så begejstrede for. Eller brug sirup på både amerikanske pandekager og franske crepes sammen med f.eks. en håndfuld hakkede nødder eller hakket chokolade og lidt friske bær. Du kan også pifte din isanretning op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller hård nougat, og du kan med succes erstatte noget af sukkeret i brød og kager med sirup, som tilfører mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Prøv også at pifte din hjemmelavede chokolademousse op med kaffesirup eller erstat en del af sukkeret i din hjemmelavede iscreme med enten frugt- eller kaffesirup.

Der er nærmest uendelige muligheder for at anvende lækre sirupper i fremstillingen og tilberedningen af bagværk, desserter og varme og kolde drikke!

NORUs sirupper

Kaffesirup

Blandt NORUs herlige kaffesirupper finder du yderst delikate varianter, der blandt andet omfatter kaffesirup med skøn chokolade, hasselnød, irish cream, karamel, lakrids, vanilje, Amaretto (mandel) og mint - der er stort set en variant til enhver smag! Og husk, at kaffesirupperne kan anvendes til meget andet end kaffe...

Udover de skønne kaffesirupper forhandler NORU også Ruds Køkkens smarte og genanvendelige doseringspumpe, som passer til sirupsflaskerne på 250 ml.

Frugtsirup

NORUs skønne frugtsirupper omfatter herlige varianter med smag af blandt andet hyben, lime, mango og jordbær. Disse kan anvendes til te og alverdens desserter, og derudover kan vi også tilbyde nogle fantastiske sirupper, som er skabt til skønne cocktails  - f.eks. Lie Gourmets Spritz, Grenadine og Mojito sirupper. Prøv dem!

Vil du anvende NORUs lækre sirupper i skønne kolde cocktails eller varme drikke, finder du i vores varesortiment også et udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis chokolade i desserter eller kager, finder du også meget lækker chokolade i vores sortiment. Se i øvrigt også vores flotte udvalg af indbydende kaffe- og tekopper, -krus og -glas. De er perfekte at give i gave sammen med en lækker flaske sirup og gode kaffebønner.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 25 af 25 varer
Viser 1 - 25 af 25 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder