Sirup

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUS helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher og Ruds Køkken. Med disse kaffe- og frugtsirupper får du flydende koncentreret aroma og sødme af høj kvalitet, og NORU fører fo...

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUS helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher og Ruds Køkken. Med disse kaffe- og frugtsirupper får du flydende koncentreret aroma og sødme af høj kvalitet, og NORU fører forskellige varianter, så der er noget for enhver smag!

Sirup

Sirup er i sin grundform en sejtflydende og koncentreret sukkeropløsning, som kan anvendes i varme og kolde drikke, i madlavning - og måske især i dessertkøkkenet.

Klassisk og traditionel mørk og lys sirup er egentlig et biprodukt ved fremstillingen af raffineret hvidt sukker af sukkerrør og sukkerroer. Man fremstiller dog også både i ind- og udland sirup af saft fra andre planter og træer - blandt andet af majs, løn, ahorn og birk. Man bruger i øvrigt også betegnelsen “sirup” om flydende bær- og  frugtkoncentrat med højt sukkerindhold, som først og fremmest anvendes til læskedrikke.

 

Anvendelse

Der er næsten uanede anvendelsesmuligheder for kaffe- og frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i madlavning. Prøv f.eks. lidt lækker frugtsirup på din morgengrød - eller som en populær erstatning for smørklatten på risengrøden, som mange ikke er så begejstrede for. Eller brug sirup på både amerikanske pandekager og franske crepes sammen med f.eks. en håndfuld hakkede nødder eller hakket chokolade og lidt friske bær. Du kan også pifte din isanretning op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller hård nougat, og du kan med succes erstatte noget af sukkeret i brød og kager med sirup, som tilfører mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Prøv også at pifte din hjemmelavede chokolademousse op med kaffesirup eller erstat en del af sukkeret i din hjemmelavede iscreme med enten frugt- eller kaffesirup.

Der er nærmest uendelige muligheder for at anvende lækre sirupper i fremstillingen og tilberedningen af bagværk, desserter og varme og kolde drikke!


NORUs sirupper

 

Kaffesirup

NORUs dejlige kaffesirupper er alle fra Ruds Køkken, der er kendt for aldrig at gå på kompromis med produktkvaliteten! Blandt sirupperne finder du yderst delikate varianter, der alle er danskproducerede. I vores sortiment har vi blandt andet kaffesirup med skøn karamel, intens vanillie, irish cream, hasselnød, chokolade, Amaretto og lækker lakrids. Der er stort set en variant til enhver smag!

Udover de skønne kaffesirupper forhandler NORU også Ruds Køkkens smarte og genanvendelige doseringspumpe, som passer til sirupsflaskerne på 250 ml.

 

Frugtsirup

NORUs frugtsirupper er alle fra det mere end trehundrede år gamle franske destilleri Cherry Rocher, der er specialist i fremstilling af naturlige frugt-, bær- og urteekstrakter med intens aroma. Cherry Rochers sirupper smager fantastisk, og de er meget drøje i brug.

NORU forhandler de allerbedste Cherry Rocher sirupper med jordbær, kaktus/citrus, mynte til mojitos, hindbær, mango og fersken. Prøv dem!

***

Vil du anvende NORUs lækre sirupper i skønne kolde cocktails eller varme drikke, finder du i vores varesortiment også et udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis chokolade i desserter eller kager, finder du også meget lækker chokolade i vores sortiment. Se i øvrigt også vores flotte udvalg af indbydende kaffe- og tekopper, -krus og -glas. De er perfekte at give i gave sammen med en lækker flaske sirup og gode kaffebønner.

 

 

Læs mere

Under kategorier

 • Frugtsirup

  Frugtsirup tilfører på eleganteste vis din is, te, lag- og flødeskumskager, frugtsalat, mousser, grød, brød, cocktails m.m. ekstra skøn intens aroma og sødme. Alle NORUs frugtsirupper er fra det gamle franske destilleri Cherry Rocher, hvis produkter er af højeste kvalitet.

  Frugtsirup er sejtflydende og koncentrerede sukkeropløsninger med ekstrakt af bær, frugt eller krydderurter. Det er i handlen i mange forskellige varianter og kvaliteter - nogle en hel del bedre end andre.

  Hos NORU fører vi kun de bedste frugtsirupper af meget høj kvalitet. Holder du af den sommerlige og skønne smag af naturlig frugt og bær, bør du smage disse sirupper. Vi tør næsten garantere, at du ikke vil blive skuffet.

   

  NORUs frugtsirupper

  NORUs frugtsirupper er alle fremstillet af det mere end trehundrede år gamle franske destilleri Cherry Rocher, der er specialist i fremstilling af naturlige frugt-, bær- og urteekstrakter med intens aroma. Cherry Rochers frugtsirupper smager fantastisk, er af meget høj kvalitet og er meget drøje i brug. De er baseret på naturlige ekstrakter, er yderst delikate og har intense og dybe aromaer af de frugter og bær, de er baseret på.

  NORU forhandler de allerbedste Cherry Rocher frugtsirupper med jordbær, kaktus/citrus, mynte til mojitos, hindbær, mango og fersken

   

  Anvendelse

  Der er nærmest uanede anvendelsesmuligheder for frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i dessertkøkkenet. Er der for eksempel noget så fristende som en lækker is-anretning med intens hindbærsirup, hakkede karamelliserede nødder og lidt friske bær? Eller et glas læskende iste med et pift af mango eller mynte? Eller måske en lagkage med friske eller syltede mørke kirsebær eller syltet frugt og flødeskum vendt forsigtigt med virkelig lækker jordbær- eller ferskensirup? 

  Er du ikke glad for den dér smørklat på din risen- eller havregrød, så prøv at erstatte den med et par skefulde lækker frugtsirup. Det smager fantastisk! Eller brug din yndlingssirup på  amerikanske pandekager og franske crepes sammen med en håndfuld hakkede ristede nødder og lidt friske bær. Du kan selvfølgelig også pifte din hjemmelavede vanillieis op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller andet, der knaser, og du kan erstatte noget af sukkeret i brød og kager med frugtsirup, som tilfører langt mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Også triflier kan piftes gevaldigt op, hvis de tilføres lidt ekstra lækker flydende aroma. Eller måske du har lyst til at forsøge dig med en lækker hjemmebagt kage, hvor du på toppen tilføjer et lag fed glasur af myntesirup og flormelis?

  ***

  Vil du anvende de lækre frugtsirupper i skønne cocktails, har NORU et fint udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis god chokolade eller virkelig lækker lakrids i desserter eller kager, bør du kaste et blik på NORUs udvalg af søde sager af høj kvalitet. Og husk, at en virkelig lækker flaske frugtsirup er perfekt som værtindegave!

   

 • Kaffesirup

  Er du nybegynder til kaffesirup?

  Vi har samlet en guide til, hvad ud kan bruge kaffesirup til, så du nemt kan finde den smag der passer dig og dit formål!

  Karamel - den ultimative favorit hos vores kunder. Karamelsirup kan nemlig bruges til mange ting. Siruppen er både god som et twist til kaffen eller som ingrediens til din dessert. Prøv evt. siruppen som sødemiddel til din skyr, overtræk til din is eller som en lækker ingrediens til den traditionelle søde iskaffe (se opskrift her). Alt i alt er karamelsiuppen et must-have i køkkenet. 

  Irish Cream - er perfekt til dig der ville ønske, at du altid kunne hælde Bailey's i kaffen. Siruppen har nemlig den perfekte smag af fløde likør. Så nu kan du nemt skifte Bailey's ud med Irish Cream, hvis du gerne vil have en alkoholfri lækker drink.

  Hasselnød - er til dig der vil prøve noget nyt. Denne kaffesirup er perfekt til at give din kaffe, cappucciono eller espresso en ny og spændende smag. Hasselnødsiruppen er også rigtig god som overtræk på både desster, is og frisk frugt.

  Amaretto - er en klassisk italiensk mandellikør, som er perfekt til at pifte kaffen lidt ekstra op. Denne sirup har både en lækker sødme og en dejlig smag af mandel.

  Her kan du finde lækre opskrifter med sirup...

  Lækker iskaffe - Mangler du en god opskrift på en iskaffe, så kan du finde den lige her! En lækker og kølig sommerdrik, hvor du stadig får smagen af kaffe.

  Opskrift på en læskende iste - lavet på grøn te (ca. 1 liter)

  Du skal bruge:

  2 spsk. grøn te - vi vil anbefale en en grøn te med sød smag, her er Chaplon Lima Te et godt bud.
  1 liter koldt vand
  2 spsk. god vaniljesirup - du kan bruge lidt mere, hvis du er til en sødere te
  2 store skåle eller kander
  Til serveringen skal du bruge Isterninger og evt. citronskiver

  Fremgangsmåde:

  1. Vand og te blandes i en stor skål eller kande og skal trække i minimum 10 minutter. Blandingen røres af og til
  2. Når teen er trukket, hældes den gennem et filter (evt. kaffefilter) og over i den anden kande/skål
  3. Vanlijesiruppen røres i teen og smages til
  4. Hæld isterninger og evt. citronskriver i, og den er klar til servering!
per side
Viser 1 - 12 af 16 varer
Viser 1 - 12 af 16 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder