Sommervarer

Sommeren er over os og vi har gjort det nemt for at dig, at finde et stort udvalg af vores sommervarer.

Du finder alt fra skønne teer med smag af sommer, kaffe med et sommer touch, vores sødesager der passer perfekt til de varme stunder samt tilbehør som er perfekt til haven, stranden mm.

Få inspiration til sommerens stunder

Stranden/små somm...

Læs mindre

Sommeren er over os og vi har gjort det nemt for at dig, at finde et stort udvalg af vores sommervarer.

Du finder alt fra skønne teer med smag af sommer, kaffe med et sommer touch, vores sødesager der passer perfekt til de varme stunder samt tilbehør som er perfekt til haven, stranden mm.

Få inspiration til sommerens stunder

Stranden/små sommerture/ferie

Traveltumbleren er ideel til stranden eller de små udflugter som sommeren byder dig på. Den kan nemlig holde temperaturen i mange timer, for både varme og kolde drikke. Og med det helt tætte låg, kan du samtidig ungå sand, græs og andre ubehagelige ting i din drikkeholder. 
Travel tumbleren er også meget børnevenlig da den er meget nem at drikke af. Tumbleren har nemlig ikke et lille hul, hvor væsken kommer ud, men du kan drikke af den fra alle sider. Samtidig kommer væsken også ud i moderate mængder, så undgår du nemmere at dine børn ikke har væsken på trøjen i stedet for i munden.
Så er det kaffe, vand eller iste der skal med, så er den helt ideel at medbringe på diverse ture.

Med Super Special Organic Coffee har du en god og hurtig kop instant kaffe lige ved hånden. Kaffen er både økologisk og Fairtrade-mærket samtidig med at den smager himmelsk. Det eneste du behøver for denne gode kop kaffe er varmt vand og noget at have kaffen i.
Instant kaffen kommer i et lille glas, så den er nem at have med, men du skal dog lige passe på at selve glasset ikke smadre.
Ikke nok med det, så kan du også få denne lækre kaffe i en decaf udgave.

Med Min Yndlings Te har du 8 lækre og prisvindende teer at vælge mellem. Ikke nok med at disse teer smager helt fantastisk, så er der flere gode grunde til at tage dem med på sommerens ture. Teen bliver nemlig ikke bisk selvom den står i mange timer, den bliver nærmest endnu bedre.
Med Min Yndlings Te medfølger der også et lille plastik te æg uden snor, som du bare kan lade blive i en koppen selvom du drikker teen. 

Med vores nyeste skud på stammen Kusmi Tea, har vi fået fem lækre varianter hjem, som er lavet specifikt til at brygge Ice Tea. Med Ice Tea teposerne fra Kusmi Tea, kan du nemt lave en og læskende Ice Tea til hele familien.
Flere af de ‘normale’ teer fra Kusmi kan også bruges til at lave iste. Se alle vores teer som kan bruges til iste her. 

Haven/sommerhuset

Unimug tekoppen er perfekt til haven eller sommerhuset. Med denne kop kan du nemt lave en kop lækker te. Unimug koppen findes i flere størrelser og skønne farver, så du kan lave den kop te der passer dig.

Med Frappé Mix kan du forkæle sig selv og alle andre lige meget vejret. Frappé mixen kan nemlig laves til både kolde drikke som iskaffe og Frappé eller til den varme hot drink. Så er regnen over os eller brager hedebølgen ind over landet, så er det her en perfekt sød og lækker drik, som stort set alle kan lide. Find produktet og de tre opskrifter her!

Med et Kaffe eller te abonnement, slipper du for bekymringen om den næste kop. Vi leverer nemlig både til sommerhuset, campingvognen og til hjemmet. Så skal sommerferien holdes i Danmark så kan vi nemt klare den. Det eneste du skal huske er at rykke leveringsadressen, når du rykker rundt, så får du kaffen eller teen lige hvor du ønsker.

Vores 1705 Frugtsirup, har med deres naturlige ekstrater gjort det nemt for dig, at bringe en lækker kvalitets frugtsmag til din iskaffe, cocktail, kaffe, is, dessert og meget mere. Med Mango, Hindbær og Fersken kan du nemt få en bid af sommerens søde smag.

Læs mere
per side
Viser 1 - 100 af 104 varer
Viser 1 - 100 af 104 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder