Sommervarer

Viser 1-24 af 85 element(er)

Alt til sol og sommer

Sommeren er over os, og vi har gjort det nemt for at dig at finde et stort udvalg af vores sommervarer. Her finder du alt fra skønne teer med smag af sommer, kaffe med et sommer-touch, vores søde sager, der passer perfekt til de varme stunder samt tilbehør, der er perfekt til haven, stranden mm.

Få inspiration til herlige sommerstunder

Stranden/små sommerture/ferie

Traveltumbleren er ideel til stranden og de små udflugter, som sommeren byder på. Den kan nemlig holde temperaturen i mange timer, og med det helt tætte låg undgår du sand, græs og andre ubehagelige ting i dit drikkekrus. Den er i øvrigt også meget børnevenlig, da den er meget nem at drikke af. Så uanset om du medbringer kaffe, vand eller iste i Traveltumbleren, så er den helt ideel til sommerturene ud i det blå.

Med Super Special Organic Coffee har du altid en god og hurtig kop instant kaffe lige ved hånden. Kaffen er økologisk og Fairtrade-mærket, og så smager den himmelsk. Det eneste du behøver til denne gode kaffe er varmt vand og noget at drikke kaffen af. Instant kaffen kommer i et lille glas, så den er nem at have med - og så fås den i øvrigt også i en decaf udgave.

Med Min Yndlings Te har du mange forskellige lækre og prisvindende teer at vælge mellem. Ikke nok med at disse teer smager helt fantastisk - de er også kendt for ikke at blive beske, selvom de står i en termokande i mange timer.

Med Kusmi Tea har vi lækre te-varianter, som er lavet specifikt til iste. Med disse kan du nemt lave frisk og læskende iste til hele familien. I øvrigt kan flere af de "almindelige" teer fra Kusmi også bruges til iste. 

Haven/sommerhuset

Unimug tekoppen er perfekt til haven og sommerhuset, og den findes i flere størrelser og skønne farver.

Med Frappé-mix kan du forkæle dig selv og andre - uanset hvordan vejret er. Frappé-mixet kan nemlig anvendes til både kolde drikke som iskaffe og Frappé og til varme drikke. Så uanset om regnen vælter ned, eller der er hedebølge, er Frappé en perfekt sød og lækker drik, som stort set alle kan lide.

Med et Kaffe- eller te-abonnement slipper du for at spekulere over, om du nu har husket at købe ind til varme drikke. Vi leverer nemlig både til sommerhuset, campingvognen og til hjemmet. 

Vores frugtsirupper har med sine naturlige frugtekstrakter gjort det nemt for dig at medbringe lækker kvalitets-frugtsmag til din iskaffe, cocktail, kaffe, is, dessert etc.

Hos NORU har vi også alverdens andre sommervarer til hjemmet, ferierejsen, sommerhuset, campingvognen etc. - se dem alle nedenfor.