Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Storkøb

Der er 118 varer.

- spar tid og penge ved at købe stort ind!

Hvis familien drikker masser af frappékaffe, kollektivet drikker te i spandevis - eller hvis du køber ind til arbejdspladsen, driver en cafe eller egen klinik - har du brug for at kunne købe stort ind! Og det sparer man endda oftest også både tid og penge på!

Længere nede på denne side finder du alle ...

- spar tid og penge ved at købe stort ind!

Hvis familien drikker masser af frappékaffe, kollektivet drikker te i spandevis - eller hvis du køber ind til arbejdspladsen, driver en cafe eller egen klinik - har du brug for at kunne købe stort ind! Og det sparer man endda oftest også både tid og penge på!

Længere nede på denne side finder du alle de spændende varer, som vi hos NORU tilbyder som storkøb. Du kan blandt meget andet erhverve dig de skønneste, pastelfarvede og super søde skumfiduser i miniformat, delikat og super læskende frappé-kaffe og mange forskellige kvalitets-teer fra Chaplon i store mængder og til rimelig pris:

NORU - Skumfiduser

Hos NORU har vi nærmest forelsket os i vores egne små mini-skumfiduser i skønne pastelfarver! Vores skumfiduser er så lækre (og så pæne!), at vi har valgt, at man også skal kunne købe dem i store mængder, for de forsvinder simpelthen som dug for solen! De er aldeles fantastiske i et krus varm og lækker kakao på en kold vinterdag! Og de er mindst lige så skønne bare at nyde et par stykker - eller en håndfuld - af, når man kommer forbi glasset, der næsten kalder på og lokker enhver, der har en svaghed for skumfiduser! Og så pynter de i øvrigt helt gevaldigt på køkken- og mødebordet!

NORUs skumfiduser fås i små dåser á 100 gram, men du kan også købe store dåser á 300 gram af de lækre skumdimser i pæne farver. Det sparer du endda penge på - og mon ikke de bliver spist?

KAV og Monin - Frappépulver

Også frappépulver har det med at forsvinde som dug for solen, når først familien - eller kollegerne - har opdaget, hvor fantastisk læskende og stimulerende et glas isafkølet kaffe er. Frappé kan drikkes både sommer og vinter, og det er super let at lave med frappépulver, en anelse vand, iskold mælk, isterninger eller knust is - og måske et pift kaffesirup på toppen. Frappé kan varieres i det uendelige, og har man i virkeligheden mere lyst til lidt sødt og dessertagtigt end en decideret drik, kan isterningerne erstattes af vanillieis - og der kan tilføjes en flot skefuld flødeskum og lidt kakaopulver på toppen. Uhm....siger vi bare!

NORUs lækre frappépulver fra KAV - Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix - fås både i almindelige små dåser á 397 gram - og i store poser á hele 1.814 gram, der rummer frappépulver nok til mange mange skønne glas læskende frappékaffe med fantastisk smag.

Også NORUs fantastiske frappépulvere fra franske Monin fås i store dåser. De rummer 1.360 gram lækker gourmet-frappépulver med smag af kaffe, vanillie eller chokolade! Også med Monins frappépulvere er der nok til masser af skønne glas isafkølet kaffe med skøn smag.

Chaplon - Løs te, teperler og tebreve

Hos NORU kan vi desuden tilbyde mange varianter af de skønne og evigt populære teer fra Chaplon i storkøb. Og du kan endda både købe store poser løs te, store mængder tebreve og store mængder teperler med rabat, når du køber ind til mange mennesker. 

Længere nede på denne side kan du se alle de forskellige skønne løse teer fra Chaplon, som NORU tilbyder som storkøb. De store poser løs te indeholder enten 600 eller 700 gram løs te af allerbedste kvalitet - og der er nok til mange dejlige kander skøn te.

Til kontoret - eller til familien, der elsker mange forskellige slags te - tilbyder NORU 50 stk. blandede økologiske tebreve - med 7 forskellige slags af de mest populære Chaplon-teer. Og endnu bedre: Du kan erhverve dig den populære og super eksklusive og indbydende Chaplon-teæske i lækkert træ  fyldt til randen med forskellige varianter af Chaplon-te. Æsken gør sig gevaldigt godt både på mødebordet og på sofabordet derhjemme. Chaplons teæske i træ er et sikkert hit - og den vil også være den perfekte personlige gave til en inkarneret tedrikker!

Har du, dine kolleger, dine kunder, din familie eller din vennekreds også fået øjnene op for de skønne håndrullede perler af delikat økologisk hvid te med jasmin fra Chaplon? Også disse kan du hos NORU erhverve dig i en stor pose med hele 1.000 gram til reduceret pris. 

Tag også et kig på alle vores øvrige storkøb-varer herunder. Vi tror, at du vil finde både mængderne og priserne ret attraktive!

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 118