Storkøb

Storkøb - spar tid og penge ved at købe stort ind!

Hvis familien drikker masser af frappékaffe, kollektivet drikker te i spandevis - eller hvis du køber ind til arbejdspladsen, driver en cafe eller egen klinik - har du brug for at kunne købe stort ind! Og det sparer man endda oftest også både tid og penge på!

Længere nede på denne side finder ...

Læs mindre

Storkøb - spar tid og penge ved at købe stort ind!

Hvis familien drikker masser af frappékaffe, kollektivet drikker te i spandevis - eller hvis du køber ind til arbejdspladsen, driver en cafe eller egen klinik - har du brug for at kunne købe stort ind! Og det sparer man endda oftest også både tid og penge på!

Længere nede på denne side finder du alle de spændende varer, som vi hos NORU tilbyder som storkøb. Du kan blandt meget andet erhverve dig de skønneste, pastelfarvede og super søde skumfiduser i miniformat, delikat og super læskende frappé-kaffe og mange forskellige kvalitets-teer fra Chaplon i store mængder og til rimelig pris:

NORU - Skumfiduser

Hos NORU har vi nærmest forelsket os i vores egne små mini-skumfiduser i skønne pastelfarver! Vores skumfiduser er så lækre (og så pæne!), at vi har valgt, at man også skal kunne købe dem i store mængder, for de forsvinder simpelthen som dug for solen! De er aldeles fantastiske i et krus varm og lækker kakao på en kold vinterdag! Og de er mindst lige så skønne bare at nyde et par stykker - eller en håndfuld - af, når man kommer forbi glasset, der næsten kalder på og lokker enhver, der har en svaghed for skumfiduser! Og så pynter de i øvrigt helt gevaldigt på køkken- og mødebordet!

NORUs skumfiduser fås i små dåser á 100 gram, men du kan også købe store dåser á 300 gram af de lækre skumdimser i pæne farver. Det sparer du endda penge på - og mon ikke de bliver spist?

KAV og Monin - Frappépulver

Også frappépulver har det med at forsvinde som dug for solen, når først familien - eller kollegerne - har opdaget, hvor fantastisk læskende og stimulerende et glas isafkølet kaffe er. Frappé kan drikkes både sommer og vinter, og det er super let at lave med frappépulver, en anelse vand, iskold mælk, isterninger eller knust is - og måske et pift kaffesirup på toppen. Frappé kan varieres i det uendelige, og har man i virkeligheden mere lyst til lidt sødt og dessertagtigt end en decideret drik, kan isterningerne erstattes af vanillieis - og der kan tilføjes en flot skefuld flødeskum og lidt kakaopulver på toppen. Uhm....siger vi bare!

NORUs lækre frappépulver fra KAV - Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix - fås både i almindelige små dåser á 397 gram - og i store poser á hele 1.814 gram, der rummer frappépulver nok til mange mange skønne glas læskende frappékaffe med fantastisk smag.

Også NORUs fantastiske frappépulvere fra franske Monin fås i store dåser. De rummer 1.360 gram lækker gourmet-frappépulver med smag af kaffe, vanillie eller chokolade! Også med Monins frappépulvere er der nok til masser af skønne glas isafkølet kaffe med skøn smag.

Chaplon - Løs te, teperler og tebreve

Hos NORU kan vi desuden tilbyde mange varianter af de skønne og evigt populære teer fra Chaplon i storkøb. Og du kan endda både købe store poser løs te, store mængder tebreve og store mængder teperler med rabat, når du køber ind til mange mennesker. 

Længere nede på denne side kan du se alle de forskellige skønne løse teer fra Chaplon, som NORU tilbyder som storkøb. De store poser løs te indeholder enten 600 eller 700 gram løs te af allerbedste kvalitet - og der er nok til mange dejlige kander skøn te.

Til kontoret - eller til familien, der elsker mange forskellige slags te - tilbyder NORU 50 stk. blandede økologiske tebreve - med 7 forskellige slags af de mest populære Chaplon-teer. Og endnu bedre: Du kan erhverve dig den populære og super eksklusive og indbydende Chaplon-teæske i lækkert træ  fyldt til randen med forskellige varianter af Chaplon-te. Æsken gør sig gevaldigt godt både på mødebordet og på sofabordet derhjemme. Chaplons teæske i træ er et sikkert hit - og den vil også være den perfekte personlige gave til en inkarneret tedrikker!

Har du, dine kolleger, dine kunder, din familie eller din vennekreds også fået øjnene op for de skønne håndrullede perler af delikat økologisk hvid te med jasmin fra Chaplon? Også disse kan du hos NORU erhverve dig i en stor pose med hele 1.000 gram til reduceret pris. 

Tag også et kig på alle vores øvrige storkøb-varer herunder. Vi tror, at du vil finde både mængderne og priserne ret attraktive!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
per side
Viser 1 - 100 af 101 varer
Viser 1 - 100 af 101 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder