Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

 Sweetbird

Sweetbird - fantastisk prisvindende frappémix 

Gå både sommeren og vinteren i møde med NORUs lækre frappépulvere fra Sweetbird! Her er tale om prisvindende frappemix iblandet overraskende og super lækre stykker af cookies, vaniljeekstrakt og chokolade. Hos NORU tilbyder vi dig fire forskellige varianter. 

Læs mere

Sweetbird startede i 2006 som fremstiller af spændende sirupper og smoothies. I dag er sortimentet udvidet til også at omfatte super delikate puréer - og så de skønne frappépulvere, som vi hos NORU har valgt at tilbyde vores kunder. Vi sælger dem i store dåser á 2 kg., så der er nok til hele kontoret eller familien…...i hvert fald så længe det nu varer, for Sweetbird frappé-pulverne har det med at forsvinde som dug for solen, når først folk har smagt dem. 


Se alle NORU's varianter af Sweetbird frappémix nedenfor.


Sweetbirds frappémix er…


...fri for kunstige farvestoffer og smagstilsætninger


...fri for konserveringsmidler


...fri for hærdet fedt (margarine etc.)


...fri for GMO’er


...godkendt af det britiske The Vegetarian Society


...godkendt af det britiske The Vegan Society (Frappé Vanilla Bean og Caffe Frappé)


Derfor skal du købe dine varer hos NORU


Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 


Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.


Levering


Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.


Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.


Afhentning af dine varer ved vores lager


Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mindre
Viser 1 - 4 af 4