Filtrér produkter

Brand
Varianter
Teblomster

Teblomster

Teblomster - til smukke og velsmagende teoplevelser 

Er du til visuelt smukke - og lidt anderledes - te-oplevelser, så er de skønne teblomster fra vores eget brand, NORU, de helt rette til dig. Og så smager teen endda også helt fantastisk! 

Hver enkelt teblomst er fremstillet med håndkraft - de enkelte teblade er simpelthen forsigtigt syet sam...

Læs mindre

Teblomster - til smukke og velsmagende teoplevelser 

Er du til visuelt smukke - og lidt anderledes - te-oplevelser, så er de skønne teblomster fra vores eget brand, NORU, de helt rette til dig. Og så smager teen endda også helt fantastisk! 

Hver enkelt teblomst er fremstillet med håndkraft - de enkelte teblade er simpelthen forsigtigt syet sammen med den smukke blomst, og når blomsten kommer i kontakt med det varme vand, slipper snoren stille og roligt, så blomsten folder sig ud i koppen eller kanden.

Selve teen har en skøn duft, og er lavet på dejlig grøn te og blomster, der giver en blid og mild smag. 

Brygning

  1. Til te af teblomster bruger man én blomst ad gangen. For at kunne nyde synet af den smukke blomst, der folder sig ud under brygningen, kommes blomsten i et teglas eller en tekande af glas

  2. Over blomsten hældes friskkogt vand, som er afkølet til ca. 80 grader.

  3. Efter 8-10 minutter har blomsten stille og roligt foldet sig smukt ud i glasset/kanden. Lad den endelig blive i teglasset/tekanden, mens den velsmagende te nydes - der kan påfyldes friskkogt og let afkølet vand endnu en gang eller to.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 2 af 2 varer
Viser 1 - 2 af 2 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder