Forside / Produkter / Søde sager & snacks / Vingummier / Vingummi | Hyldeblomst med blåbær

Vingummi | Hyldeblomst med blåbær

70 kr.

Den milde og søde smag af hyldeblomst i selskab med den intense og dybe smag af blåbær. To klassiske smage i fin kombination. Denne bøtte indeholder 140 gram.

På lager

4,8 stjerner på Trustpilot

27 forskellige gaveindpakninger helt gratis

Personlige lykønskningskort til enhver anledning

Bland produkter som du ønsker

Beskrivelse

Ingredienser: Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater, citronsyre), naturlig aroma, flormelis (sukker, kartoffelstivelse), farve (koncentreret sort gulerodssaft), kokosolie, blåbærpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Brand

Wally and Whiz

Tænk hvis der fandtes en vingummi, som alle kunne lide at spise? Det gør der faktisk. Wally and Whiz er veganske vingummier -fri for kunstig smag og farvestoffer, laktosefri, glutenfri og uden gelatine. En vingummi, der tør udfordre status quo og sætte nye højder for luksusvingummi. Med inspiration fra hele verden er Wally and Whiz first-movers på nye smagskombinationer, der forkæler sanserne og udvider vores smagshorisont.

Ja, naturligvis! Vi har gjort det nemt for dig at skræddersy din egen personlige gaveæske, som indeholder lige de produkter, du mener skaber allerstørst glæde hos modtageren. Gå til siden ‘produkter’ og vælg din favoritter blandt alle produkter i webshoppen.

Ja, det er det. Du lægger blot den givne sammensætning i kurven og går til kassen. Her ses alle gavens produkter individuelt, og du har mulighed for at fjerne eller tilføje ekstra af gavens indhold.

Hvis du vil tilføje et produkt, som ikke allerede indgår i sammensætningen, går du til ‘produkter’ i topmenuen, finder produktet og trykker ‘tilføj til kurv’. Herefter er produktet tilføjet til sammensætningen.

Vi har dag-til-dag levering alle hverdage, ved bestilling inden kl. 12 (der leveres også lørdag, såfremt du har valgt en GLS PakkeShop der har lørdagsåbent. Der leverers ikke pakker om søndagen.

Vi kan ikke love med garanti, at din gave når frem på en specifik dato, da det er GLS, der står for leveringen. I stedet anbefaler vi, at du bestiller i god tid forud for anledningen, og så kan vi tilføje et klistermærke uden på pakken med teksten “Må først åbnes d.”. Du kan tilvælge klistermærket i webshoppen, når du vælger gaveindpakning. Det er gratis. Alternativ kan du skrive til os på [email protected], hvis vi skal vente med at afsende din gave til et senere tidspunkt.

Ja, det kan du sagtens! Du kan se mere her.

Team gaestus er klar alle ugens hverdage til at hjælpe med alle dine spørgsmål.

Mail: [email protected]

Chat: Via ikonet nederst til højre.

Varenummer (SKU): s0001400612 Kategori:

Ofte købt sammen med