Wally and Whiz Mango / Passionsfrugt, 140g.

Vores pris: 65,00

Den dybe og søde smag af mango tilføres friskhed af den let syrlige smag af passionsfrugt. Masser af lækkerhed i kombinationen af de to eksotiske frugter.

Wally and Whiz Mango / Passionsfrugt, 140g.

Den dybe og søde smag af mango tilføres friskhed af den let syrlige smag af passionsfrugt. Masser af lækkerhed i kombinationen af de to eksotiske frugter.

Ingredienser: Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater, citronsyre), naturlig aroma, flormelis (sukker, kartoffelstivelse), farve (koncentreret sort gulerodssaft, stjernefrugtsaft), kokosolie, passionsfrugtpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Hos Wally and Whiz er de vilde med smage! Deres vingummier består altid af to komplementære smage. Dvs. to smage, som forstærker hinanden eller på anden måde skaber en lækker smagsoplevelse i fællesskab.

Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en ærlig vingummi. Produktet er lavet ud fra tanken om at det måtte være muligt at lave en vingummi, som både smagte af og indeholdt rigtig frugt, og som ikke havde utallige tilsætningsstoffer. 

Det var en flaske solbærsaft, en pose vegansk stivelse og lidt citronsyre fra det lokale supermarked, der som det første røg i gryderne hjemme hos grundlæggeren.  I 2015 sendte Wally and Whiz sin første ordre af sted - og nu kan du finde de små firkantede vingummier i mere end 800 butikker og i omkring 30 lande.

Adresse

REN velvære ApS

Samsøvej 13

8382 Hinnerup

Tlf. 71 99 70 78

CVR: 31486513

paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Kundeservice

Kontakt kundeservice på

tlf 71 99 70 78 mellem 10.00-13.00 (juli md.) eller på Chat og mail ordre@ren-velvaere.dk

Mails besvares indenfor max 24 timer

Forsendelse

Leveringstid 1-3 hverdage. Bestillinger modtaget inden kl. 15.00 bliver så vidt muligt sendt samme dag

Betingelser

Fragt & levering

Afhentning

Afhentning af varer:

Mandag-torsdag 8.30-15.30

Fredag. 8.30-15.00

e-mærket

>