Mango med hindbær 140g

Mango med hindbær 140g


En eksotisk smag med et dansk strejfHindbær er en af de helt store klassikere i den danske bærhave. Hindbærret skaber en let genkendelig og sødlig smag af sommer. Mangoen er i modsætning en eksotisk frugt og en af de helt store klassikere i det asiatiske køkken.Mangoens fantastisk sødme med syrlige nuancer, gør at den i dag benyttes i både det kolde og det varme køkken. Vi anvender knuste hele hindbær, hvilket gør at man kan opleve at finde hindbær kerner i selve vingummien. Fryse-teknikken sikrer at hindbærret både bevarer smagen og duften.

Levering: 1-3 hverdage
stk.

Vores vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine.æVi henter vores inspiration fra hele verdens haver og køkkener og yder en stor indsats for at være først til at finde frem til nye smage og smagskombinationer. Og så finder vi stor tilfredshed i at turde springe ud i smage, der holder andre tilbage - for eksempel grape med gurkemeje, æble med anisisop, grape med gran, solbær med jernurt og hyldeblomst med hyben.
Næringsindhold Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (sort gulerod og stjernefrugt), kokosolie, hindbærpulver, syre (citronsyre), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).
Kan være spor af: Energy - 1418kJ / 334kcal Fat - 0,2g- Hence saturated fat - 0,2g Carbohydrate - 83g- Hence sugar - 43gProtein - 0gSalt - 0,08g

Kunder der har købt dette produkt har også købt