Julemarmelade 200g

Julemarmelade 200g

Stykpris v/ 1 stk. 39,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk. 35,10 DKK 39,00 DKK


Marmelade med duft og smag af jul. Kirsebær i overflod samles med æble og friskhed fra appelsin og giver en julemarmelade helt ud over det sædvanlige. Nyd den til æbleskiverne eller de nybagte boller. Julemarmeladen vil også gøre lykke ved ostebuffeten - en lille trekant brie forkælet med en udsøgt bid af julen i form af denne dejlige marmelade.

Levering: 1-3 hverdage
stk.

HYBENGAARDEN. Virksomheden Hybengaarden er skabt på gården ÓHoltetgårdÓ, som vi, Annette og Henrik Sørensen, overtog i 1984. Frem til 2014 var vi primært svineproducenter. I 1990 plantede vi de første hyben, og marmeladeproduktion blev en stadig større del af vores hverdag. I dag bruger vi al vores tid på bær og marmelade. En af de gamle stalde er fuldt renoveret til marmeladeproduktion. Vi har indrettet et stort fryserum til oplagring af den plukkede frugt. Her renses vores hyben også Ð så det er helt friske bær, der koges til marmelade i vores produktion. Vi har endvidere et stort lagerrum til de færdigproducerede varer.Vi har gennem mange år fremstillet marmelade af de hyben, vi plantede på en af vores marker. Det var oprindeligt til eget og venners forbrug, men det greb om sig. Vi fik kontakt til nogle butikker her i Vendsyssel, og da marmeladen blev godt modtaget af dem samt ikke mindst af deres kunder, sprang vi ud i at gøre det hele mere professionelt. Vi investerede i professionelt materiel som rensemaskine, storkøkken og lager med fryserum til råvarerne. Vi indrettede hele marmeladeproduktionen i en tidligere grisestald. Samtidig eksperimenterede vi med at finde den helt rigtige smag og konsistens. Nøjagtig som vi lærte af vores mødre ved at kigge dem over skulderen. Så det er vores børnelærdom fra landbohusholdning, der nu bruges til at tilberede marmeladen, så den smager af det, den skal. I vores marmelade kan du smage sol, sommer og de skønne bær i hvert eneste glas marmelade.
Næringsindhold Næringsindhold pr. 100 g: Energikj: 607, Energikcal: 144, Fedt: 0,1, Heraf mættet: 0, Kulhydrat: 34,5, Heraf sukker: 29,5, Protein: 0,4, Salt: 0

Kunder der har købt dette produkt har også købt