Sirup hasselnød 250ml

Sirup hasselnød 250ml

Stykpris v/ 1 stk. 46,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk. 41,40 DKK 46,00 DKK


Sirup hasselnød giver dig den skønne og perfekt afrundede, bløde smag af hasselnød og kan bruges til alt fra kaffedrikke til desserter, kager og drinks.

Levering: 1-3 hverdage
stk.

Sirup hasselnød giver dig den skønne og perfekt afrundede, bløde smag af hasselnødHasselnød er den lille nød, Nutella er lavet af og der skal derfor ikke så meget fantasi til, at give et indtryk af at man vil elske denne sirup. Siruppen kan bruges til alle typer kaffedrikke, varme som kolde, men giver et helt fantastisk tvist i din caffe latte, men også i smoothies, varm chokolade, til is og pandekager, til marinader og syrlige salater, desserter og kager, til drinks og cocktails og også i de alkoholfrie mocktails vil den give et løft og en skøn smagsoplevelse.Ligesom vi ikke går på kompromis med smag og konsistens, har vi ingen E-numre eller kunstig farve i siruppen. Siruppen adskiller sig derfor fra mange andre sirupper på markedet.Der tilsættes glukosesirup til sukkeret under produktionen, da glukosesirup sikrer den lækre sirup fra at krystallisere.Sirup er som prikken over i´et og er det søde touch der fremhæver alle de andre gode smage i det du bruger den til.I flaskehalsen sidder et drypstop, således du undgår sirup på flaskens yderside og derved ikke kommer i kontakt med hænderne.
Ingredienser

Sukker(EU), vand, glukosesirup(EU), naturlig hasselnød aroma

Næringsindhold Næringsindhold pr. 100 g: Energikj: 1241, Energikcal: 292, Fedt: 0, Heraf mættet: 0, Kulhydrat: 73, Heraf sukker: 55, Protein: 0, Salt: 0,01
Allergener HASSELNØD

Kunder der har købt dette produkt har også købt