Solbær med Jordbær 140 g

Solbær med Jordbær 140 g

Stykpris v/ 1 stk. 59,00 DKK

Stykpris v/ 12 stk. 53,10 DKK 59,00 DKK


En delikat smagsbalance. En sommerlig duft og smag af jordbær, der skaber en frisk og delikat kontrast til den dybe bund af mørke solbær.Solbær er meget aromatisk og kendes ved en pikant, mørk og dyb smag. For at bevare bærrets naturlige karakteristika anvender vi naturlig solbær aroma produceret på rigtige bær.Vi anvender 100% modne, friskfrosne økologiske jordbær, der tørres og pulveriseres. Fryseteknikken sikrer at bærrets friske, sødlige smag og andre naturlige karakteristika bevares uden tilsætning af farve eller konserveringsmidler.


Levering: 1-3 hverdage
stk.

Vores vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine.æVi henter vores inspiration fra hele verdens haver og køkkener og yder en stor indsats for at være først til at finde frem til nye smage og smagskombinationer. Og så finder vi stor tilfredshed i at turde springe ud i smage, der holder andre tilbage - for eksempel grape med gurkemeje, æble med anisisop, grape med gran, solbær med jernurt og hyldeblomst med hyben.
Næringsindhold Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (sort gulerod), kokosolie, jordbærpulver, syre (citronsyre), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).
Kan være spor af: Energy - 1418kJ / 334kcal Fat - 0,2g- Hence saturated fat - 0,2g Carbohydrate - 83g- Hence sugar - 43gProtein - 0gSalt - 0,08g

Kunder der har købt dette produkt har også købt