Flowpack Lime med Sur citron 11 g

Flowpack Lime med Sur citron 11 g

Stykpris v/ 1 stk. 5,00 DKK

Stykpris v/ 40 stk. 4,50 DKK 5,00 DKK


Lime med et syrligt lag af citron.Det friske pust af lime besidder en overvældende frisk og sødlig smag, der senere komplimenteres af den bitre og sure citron, der i kombination giver en fremragende smagsoplevelse, som virkelig får sat gang i dine smagssanser.

Levering: 1-3 hverdage
stk.

Vores vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine. Vi henter vores inspiration fra hele verdens haver og køkkener og yder en stor indsats for at være først til at finde frem til nye smage og smagskombinationer. Og så finder vi stor tilfredshed i at turde springe ud i smage, der holder andre tilbage - for eksempel grape med gurkemeje, æble med anisisop, grape med gran, solbær med jernurt og hyldeblomst med hyben.
Næringsindhold Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (stikkelsbær), kokosolie, sur citronpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).
Kan være spor af: Energi 1440 KJ / 344 kcalFedt 0,2g - mættede fedtsyre 0,2gKulhydrater 83,5g - sukkerarter 60,2gProtein 0,1gSalt 0,1g

Kunder der har købt dette produkt har også købt