Forside / Produkter / Søde sager & snacks / Skumfiduser / Skumfiduser | Mælkechokolade

Skumfiduser | Mælkechokolade

40 kr.

Disse lækre skumfiduser fra Barú er den perfekte blanding af sød og luftig skumfidus og tyk, lys belgisk chokolade. Det er den perfekte snack til at nyde alene eller dele med venner og familie. Det er den perfekte gave til dem, der elsker søde sager og snacks.

4 stk. i æsken af 54 gram.

Ikke på lager

Beskrivelse

Lækre bløde skumfiduser med lys chokoladeovertræk.

Allegener: Indeholder mælk og soja. Kan indeholde spor af nødder, gluten, sesam og æg.

Brand

Barú

Barú er et belgisk delikatessebrand, som er særligt kendt for deres populære skumfiduser, der findes i mange lækre smagsvarianter - altid med et delikat overtræk af belgisk chokolade. Bag successen står vennerne, Gunther og Maarten, der som børn elskede skumfiduser. Derfor satte de sig for at relancere skumfidusen og gøre den til et hit blandt voksne - og det er i den grad lykkedes!

Ja, naturligvis! Vi har gjort det nemt for dig at skræddersy din egen personlige gaveæske, som indeholder lige de produkter, du mener skaber allerstørst glæde hos modtageren. Gå til siden ‘produkter’ og vælg din favoritter blandt alle produkter i webshoppen.

Ja, det er det. Du lægger blot den givne sammensætning i kurven og går til kassen. Her ses alle gavens produkter individuelt, og du har mulighed for at fjerne eller tilføje ekstra af gavens indhold.

Hvis du vil tilføje et produkt, som ikke allerede indgår i sammensætningen, går du til ‘produkter’ i topmenuen, finder produktet og trykker ‘tilføj til kurv’. Herefter er produktet tilføjet til sammensætningen.

Vi har dag-til-dag levering alle hverdage, ved bestilling inden kl. 12 (der leveres også lørdag, såfremt du har valgt en GLS PakkeShop der har lørdagsåbent. Der leverers ikke pakker om søndagen.

Vi kan ikke love med garanti, at din gave når frem på en specifik dato, da det er GLS, der står for leveringen. I stedet anbefaler vi, at du bestiller i god tid forud for anledningen, og så kan vi tilføje et klistermærke uden på pakken med teksten “Må først åbnes d.”. Du kan tilvælge klistermærket i webshoppen, når du vælger gaveindpakning. Det er gratis. Alternativ kan du skrive til os på [email protected], hvis vi skal vente med at afsende din gave til et senere tidspunkt.

Ja, det kan du sagtens! Du kan se mere her.

Team gaestus er klar alle ugens hverdage til at hjælpe med alle dine spørgsmål.

Mail: [email protected]

Chat: Via ikonet nederst til højre.

Varenummer (SKU): BEBAR0201 Kategorier: ,

Ofte købt sammen med

  • babystrømper i lys lilla og rosa
    40 kr.

    Disse lækre babystrømper fra MP Danmark er det perfekte valg til dit barn. De er lavet af super kvalitet og har en smuk rosa farve. De er perfekte til at holde dit barns fødder varme og komfortable. De er også et sødt og stilfuldt valg til at komplementere dit barns tøj.

    Str. 17/18

  • simply chocolate dark marcisimply chocolate dark marci

    Dark Marci fra Simply Chocolate er den perfekte gave til chokoladeelskere. Den lækre chokoladebar er lavet af premium mørk chokolade og har en blød kerne af ren marcipan. Det er den perfekte kombination af sødme og cremethed, som vil glæde enhver chokoladefan. Baren er på 40 g.

  • Lakrids hindbær mini

    Denne lækre lakrids fra Bagsværd Lakrids er en håndlavet lakridskaramel med hindbærsmag. Den er udskåret med en robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark eller et serveringsbræt. Det er et kvalitetslakrids, der er sødt og lækkert og som vil være en perfekt gave til enhver lejlighed. Den indeholder 55 g lakrids.

  • Den fineste sut i rosa fra mærket FRIGGDe fineste sutter fra FRIGG. Fås i mange fine farver.
    40 kr.

    Giv dit barn den bedste start med denne sut i rosa fra FRIGG. Sutten er lavet af naturgummi og er derfor både allergivenlig og økologisk. Den er designet med et ergonomisk greb, der gør det nemt for dit barn at holde sutten. Sutten er også nem at rengøre.

    Str. 1 anvendes til baby fra 0-6 mdr.

    Naturgummi har en elastisk og blød konsistens, der føles trygt og behageligt for baby at sutte på. Latex er stærkere end silikone og derfor sværere at bide i stykker.

  • Lille flodhestLille flodhest
    140 kr.

    Lille flodhest fra Roommate er det perfekte legetøj til babyer og børn. Den er lavet af blødt stof og har et sødt ansigt med store øjne. Den er perfekt til at kramme og kæle med, og vil give mange timer med sjov og leg. Den er også et sødt og personligt gaveide til babyer og børn. Den er super fin med sine lyserøde hjerter på maven. Lille flodhest er lavet af 100% økologisk bomuld med fyld af polyester. Perfekt til barselsgaven.

     

  • sut til baby I lillasut til baby I lilla
    40 kr.

    Giv dit barn det bedste med denne sut fra FRIGG. Denne sut er lavet af 100% naturgummi og er derfor både allergivenlig og økologisk. Sutten har en ergonomisk form, der gør den behagelig at holde i. Sutten er en sikker måde at berolige dit barn på.

    Str. 1 anvendes til baby fra 0-6 mdr.

    Naturgummi har en elastisk og blød konsistens, der føles trygt og behageligt for baby at sutte på. Latex er stærkere end silikone og derfor sværere at bide i stykker.