Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop1-3 hverdages leveringstid14 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over 299 kr. til GLS pakkeshop
1-3 hverdages leveringstid
14 dages fuld returret

SIMPLE GOODS

ALL PURPOSE CLEANER ECOCERT 500 ML M/GERANIUM/LAVENDEL/PATCHOULI

External code: 50107
DKK 109.00 DKK 65.40
This commodity is out of stock
Simple Goods All Purpose Cleaner er af god grund en af de bedst sælgende produkter.
All Purpose Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier - Probiotika.

En all around spray der der hurtigt og nemt rengør bla. bordpladen, kogeplade, dørhåndtag, bilen, spisebordet, sofabordet og meget mere.

Dette milde og pH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi.
Anvendelse: Spray på overfladen og tør efter med en klud. All purpose Cleaner kan bruges efter behov og vil efterlade dit hjem rent, frisk og velduftende.
Vi udvælger med omhu vores 100 % økologiske æteriske olier i forhold til deres unikke duft og positive virkning på krop og sjæl. Nyd den afslappende effekt af lavendel og geranium kombineret med den styrkende og opløftende effekt af patchouli.
Egnet til alle overflader. Vi anbefaler altid at afprøve produktet, på en ikke synlig overflade ved f.eks. oliebehandlede overflader, naturmaterialer mm. – samt at overholde den anbefalede pleje af naturmaterialer.

Alle ingredienser er 100 % biologisk nedbrydelige og uden skadelig kemi.

Dette produkt er tænkt ind i Simple Goods' refill koncept og der kan købes 100 ml koncentreret refill til at genfylde flasken, hvilket vil give 2 genfyldninger.
commodity-show.usp
commodity-show.usp2
commodity-show.usp3

Others also bought