Pure Kettle, creme fra PLINT
Pure Kettle, ice fra PLINT
Pure Kettle, creme fra PLINT
Pure Kettle, ice fra PLINT

Pure Kettle, Cream

PLINT
81-72-04

En helt fantastisk el-kedel i klassisk retro look med helt moderne funktionaliteter! Kedlen kan varme vandet op i forskellige temperaturer og har også en smart 'holde-varm' funktion. Kedlen pynter fantastisk i køkkenet og er virkelig nem at betjene.

Med en Pure Kettle i køkkenet, bliver det til en leg at varme vand i rette temperatur når du skal brygge kaffe eller te!

799,00 kr.

Beskrivelse

Hvilken el-kedel skal du vælge, når du trænger til en ny? Det er et super let spørgsmål at besvare: En Pure Kettle fra Plint! For ikke alene er den med sit hyggelige og lækre retrolook utroligt pæn at have stående både på køkken- og kaffebord. Den er også super praktisk og har flere funktioner, der gør den ret smart!

Udseendet

Pure Kettle har et virkelig lækkert retro-look, der minder om tidligere tiders klassiske kaffekander. Og den kommer endda i de fedeste farver, som man også brugte meget i køkken og til servering tilbage i eksempelvis 1950'erne. Dens fantastiske udseende gør, at den altid skaber positiv opmærksomhed hos gæster, der lige skal høre lidt mere om, hvad det egentlig er for en kande. Det gælder både, når kanden sættes på bordet, og når den spottes på køkkenbordet.

Hvad kan Pure Kettle egentlig?

Det er yderst relevant at spørge, hvad det egentlig er, den dér kande kan, som andre ikke kan! Udover at se virkelig indbydende og flot ud på køkkenbordet, så kan den nemlig meget andet, som bare er så smart:

Lang hals og smal tud

For det første, så har Pure Kettle en ordentlig hals og smal tud! Det er bare så meget lettere at have at gøre med en elkedel, som man kan hælde ordentligt af. Hvorfor tuden på elkedler ellers oftest er en bred åbning, som gør, at man let hælder ved siden af koppen, er ikke let at regne ud. Men på Pure Kettle har man altså en lang hals og en fin tud, som gør, at den er super let at hælde af.

Rummer meget

Derudover så kan elkedlen rumme hele 1,7 liter vand - nok til en stor kande te eller rigtig mange kopper god kakao eller instant kaffe.

Opvarmning til bestemt temperatur

Pure Kettle kan opvarme dit vand til den helt rette temperatur! Dvs. at du kan vælge ikke ligefrem at koge vandet (100 grader), men nøjes med at opvarme det til eksempelvis 60, 75 eller 90 grader! Det er super smart, når man skal bruge vand til eksempelvis den slags te, der bedst laves på lidt afkølet eller ikke helt så opvarmet vand. Det kan selvfølgelig også anvendes til helt andre formål, hvor man har brug for vand, der ikke er direkte kogende, men alligevel er varmet godt op.

Holder temperaturen

Den smarte temperaturstyring gør også, at du kan holde dit vand varmt i lang tid på den valgte temperatur. Dvs. at du ikke alene kan opvarme vandet til en bestemt temperatur. Du kan også efterfølgende lade det vedblive med at holde samme temperatur i kanden, indtil du selv vælger at fjerne kanden fra tilslutningsbasen eller slukke for den. Dermed undgår du igen og igen at skulle varme vand op, når du skal have en ny kop te. Tevandet står simpelthen klar til dig med rette temperatur, så længe det nu passer dig.

Termofunktion

Oven i det hele så er Pure Kettle også dobbeltvægget, hvilket gør, at du kan slukke den og tage den med dig som termokande. De dobbelte vægge giver kanden en genial termo-effekt, der betyder, at den - også uden at være sluttet til el - holder længe på vandets varme.

Ledningsfri kande

Kedlen har selvstændig tilslutningsbase, hvilket gør at selve kanden er helt ledningsfri. Dette er især smart, når man gerne vil tage kanden med sig - f.eks. ind på tebordet. Dertil kommer, at kanden kan drejes 360 grader rundt på tilslutningsbasen. Praktisk og smart.

Let at renholde

Pure Kettle er super nem at renholde. Udenpå anvendes blot en fugtig og blød klud. Indeni kedlen er varmeelementerne skjult, så det er utrolig nemt at rengøre selve vandbeholderen med varmt vand på indersiden. Eventuelle kalkaflejringer fjernes med eddike eller almindeligt afkalkningsmiddel efter anvisningerne for det valgte produkt.

Sikkerhedsfunktion

Kanden har en indbygget sikkerhedsfunktion, så den automatisk slukkes, hvis man er kommet til at tænde den uden at have fyldt vand på.

Kort sagt: Pure Kettle er for dig, der holder af lækker retro-stil, men som samtidig gerne vil have stor funktionalitet og ordentlig temperaturstyring. Og så er den perfekt til, når du gerne vil kunne tage kanden med det varme vand med dig ind til bordet eller ud i haven!

Sådan bruger man Pure Kettle

Det er super let at anvende Pure Kettle. Man fjerner simpelthen låget, fylder kanden op til under "Max."-indikationen, sætter låget på igen og trykker på On/Off-knappen. Så koges vandet, og kedlen bipper, når det er klar, hvorefter den automatisk slukkes.

Ønsker man, at vandet skal opvarmes til og holdes varmt ved en anden temperatur, trykker man - efter påfyldning af vand og påsætning af låg - på menuknappen. Dermed får man mulighed for at vælge den ønskede temperatur. Først derefter trykker man på On/Off-knappen, og kedlen bipper så, når temperaturen er nået. Kedlen slukkes dog ikke derefter automatisk, men vedbliver at holde vandet varmt på den ønskede temperatur, indtil kanden slukkes eller tages af tilslutningsbasen.

Når kedlen er tændt kan man på et lille display se vandets aktuelle temperatur. Dette kan også bruges til løbende at holde øje med opvarmningen af vandet.

Et par facts

Rummer: 1,7 liter.
Materiale: Rustfrit stål og plast
Tilslutning: 220-240 volt, 50Hz
Effekt: 1500 watt
Mål: H: 27 cm, D: 15 cm, B: 26 cm.
Håndtering: Kedlen må kun anvendes til opvarmning af rent vand - ikke af mælk eller andet, som man gerne vil have opvarmet. Kedlen bør selvfølgelig også kun anvendes af mennesker, der til fulde kan håndtere kogende vand uden at skolde sig selv eller andre.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Kapacitet
1700 ml
Farve
Beige

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)