David Rio

- skøn chai latte af bedste kvalitet

Er du også helt vild med chai latte? Så er du kommet til det helt rette sted. Chai er den perfekte middelvej, når valget står mellem te og kaffe, og du ikke helt kan bestemme dig for, om du har lyst til det ene eller det andet.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Herunder finder du vores udvalg af David Rio chai. Når du køber David Rio chai kan du forvente ægte krydderier, som bruges til intensivering af den traditionelle dynamiske smag af chai. Dertil kommer, at alle David Rios chai-produkter er glutenfri, laktosefri og fri for GMO! Der findes i øvrigt også en vegansk variant - Power Chai - som er baseret på blandt andet det yderst populære matcha-pulver.

Lidt om David Rio

Virksomheden David Rio blev grundlagt i 1996 i San Francisco, hvor man den dag i dag stadig skaber og fremstiller spændende chai-blandinger. Som virksomhed har man valgt at støtte dyrevelfærd, og man har i dén ånd skabt de spændende chai-blandinger, hvor forskellige truede dyrearter indgår i produktnavnet - det er David Rios måde at demonstrere sit engagement i dyrevelfærd på. Virksomheden donerer i øvrigt samtidig løbende penge til The International Fund for Animal Welfare (IFAW)’s elefant- og tiger-programmer. 

I dag fås David Rios førsteklasses chai- og te-produkter i caféer, restauranter og butikker i mere end 50 lande verden over.  

Hvilken chai latte skal du vælge?

En af hovedkomponenterne i David Rios chai-produkter er en fyldig creme, som er både mælke- og GMO-fri. Chai-produkterne er tillige fri for hydrogenerede olier, transfedt og gluten.

David Rio bruger USDA-certificerede økologiske krydderier i alle deres chai-produkter, og da vi hos NORU også går op i både økologi og bæredygtighed i bred forstand, har vi derfor valgt, at vi især ønsker at forhandle David Rio’s chai-produkter. David Rios brug af økologiske krydderier giver i øvrigt deres produkter en langt bedre kvalitet og smag, end man ellers ofte oplever i chai.

 • “Klassikeren”
  David Rios første chai latte - Elephant Vanilla Chai - er mindst lige så populær i dag, som den altid har været. Elephant Vanilla Chai er en lækker cremet blanding af sort te og absolut førsteklasses krydderier.

 • “Den eksotiske”
  Er du til det eksotiske, så bør du prøve Toucan Mango Chai, der med sin cremede og krydrede smag giver varm og intens nydelse. Her er tale om sort te, som er tilsat skønne vinterlige krydderier - og oveni sød og super delikat mango.

 • “Den spændende”
  En utrolig spændende chai latte er Black Rhino Cocoa Chai, der er sammensat af sort te, kakao og interessante krydderier. Navnet Black Rhino kommer af, at David Rio har fokus på de truede sorte næsehorn, som man prøver at gøre en forskel ved at hjælpe.

 • “Den julede”
  En klassiker fra David Rio er Tiger Spice Chai, der brillierer med vinter-hyggelig aroma af sort te, honning, kanel, kardemomme, nelliker og andre skønne og varme krydderier.

 • “Den grønne”
  Foretrækker du, at din chai er baseret på grøn fremfor sort te, bør du virkelig prøve Tortoise Green Tea Chai. Den er tilsat herlig kanel, kardemomme og vanilje, der dog ikke får lov helt at overdøve den skønne friske smag af grøn te.

 • “Den til lige inden sengetid”
  Hvis du elsker en kop chai latte lige inden sengetid, men ikke ønsker at ligge vågen den halve nat, er Flamingo Vanilla Chai løsningen! Den er fri for både koffein og sukker, og den er lavet på sort te tilsat kardemomme, kanel, vanilje og andre dejlige krydderier.

 • “Den sunde”
  Med Power Chai får du ikke bare den sundeste chai latte - du får også en power-blanding med sort te, grøn matcha og skønne aromatiske krydderier. Og så er den sødet med sukkerroesaft!