Anna von Lipa

Velkommen til en fabelagtig verden af smukt mundblæst glas fra Anna von Lipa! Her finder du de flotteste og mest indbydende glasvarer i helt fantastiske farver! 

Forkæl dig selv med Anna von Lipas elegante brugskunst i glade farver - eller giv det i gave til en du holder af, som også er glad for farver, glans og det helt særlige udtryk, som man kun finder i disse glasvarer. 

Viser 1-24 af 178 element(er)

Anna von Lipa - fantastisk glas i smukke farver

Hvis du ikke kender Anna von Lipa's fuldstændig fantastiske univers af smukke drikkeglas, kander, karafler og skåle i forvejen, så venter der dig noget af en oplevelse! Her er tale om både mund- og maskinblæste, håndlavede og gennemfarvede produkter, som vi i hvert fald hos NORU synes er næsten uimodståeligt smukke. Anna von Lipa's glas- og krystalglas-produkter er sjove, smukke, og anderledes, og så kommer de i de mest vidunderlige farver!

Bag Anna von Lipa

Bag navnet finder man Jytte og Christian Corell, der allerede tilbage i 1996 stiftede virksomheden - dengang under et andet navn. Parret er danske, men bor og har deres virke i Ceska Lipa i Bøhmen, der har århundreder gamle traditioner for fremstilling af glas og krystalglas.

Anna von Lipa samarbejder med gamle og fremtrædende glasværksteder rundt omkring i Europa, og kendetegnende for produkterne er, at det gennemfarvede glas har en meget høj glans og tindrende smukke farver og mønstre.

Hos Anna von Lipa lægger man stor vægt på bæredygtighed, og man stræber efter i videst muligt omfang at anvende både genbrugsglas og -emballage, ligesom man anvender kemikaliefri farver og så vidt muligt sparer på farverige kataloger, emballage og fordyrende mellemled.

Produkterne

Anna von Lipa’s udsøgte glas fremstilles på originale bohemiske glasværker efter gamle håndværkstraditioner. Og produkterne nærmest emmer af glæde, liv og eksklusivitet.

Hos NORU har vi håndplukket og nøje udvalgt de Anna von Lipa produkter, som vi selv finder allermest uimodståelige. Blandt disse finder du blandt andet skønne og eksklusive mundblæste drikkeglas i smukke farver, vidunderlige karafler og virkelig flotte skåle. De kan - naturligvis - anvendes til at drikke af, hælde vin og saft af og byde delikate chokolader rundt i, men de er simpelthen så smukke, at de sagtens også kan anvendes til mange andre formål rundt omkring i hjemmet. Plant f.eks. en håndfuld anemoner i en smuk Anna von Lipa skål, og anvend f.eks. drikkeglas også til opbevaring af vatpinde og små sæber ved håndvasken på badeværelset - eller brug et par stykker som helt uimodståelige tandglas. Og de farverige og glade glaskander og -karafler egner sig i øvrigt også perfekt til en lille buket markblomster på have- eller middagsbordet.

Serierne

I vores udvalg af dejlige Anna von Lipa produkter finder du glas, karafler og skåle fra blandt andet disse skønne serier:

  • Tapas freja - Bl.a. dejlige og helt unikke skåle i mundblæst glas i helt fantastiske farvekombinationer, som får humøret op. 
  • Splash - Bl.a. vidunderligt farverige krystalglas, som i dén grad pynter på det veldækkede bord. Overraskende farvekombinationer og masser af personlighed.
  • Confetti - Bl.a. helt unikke karafler i mundblæst krystal med elegant "konfetti-dekoration". Vanvittigt dekorative - og praktiske tillige. 
  • Olive - Bl.a. drikkeglas i fantastisk smukt mundblæst krystal med "oliven-mønster" i glasset. Helt særligt smukke glas, der emmer af sydlandsk charme.
  • Wave - Bl.a. virkelig indbydende drikkeglas i smukt bølget krystal. Eksklusive og super flotte på middagsbordet.
  • Swirl - Bl.a. vidunderlige gennemfarvede drikkeglas etc. i snoet glas. Super elegante - og i de smukkeste farver!

Se vores fantastiske udvalg af Anna von Lipa glasvarer herover - hvis du er glad for sprudlende og farverig glaskunst, vil du elske disse skønne varer!