Smoke

Broste Copenhagen fremstiller utrolig smukt service til både dagligdag og fest, og Smoke-serien er ingen undtagelse. Her taler vi om drikkeglas, karafler, fantastiske glastallerkener, skåle, termoglas og tekander - altsammen i det smukkeste klare glas, der toner ud i en meget elegant og glansfuld grå farve.

Viser 1-15 af 15 element(er)

Glansfuld elegance til hverdag og fest

Både i hverdagen og til fest er Broste Copenhagens fantastiske Smoke glasserie noget udover det sædvanlige. Den omfatter mange virkelig smukke og super anvendelige dele. Sågar tallerkener og dobbeltvæggede termoglas, karafler og skåle er der - udover de mange super stilfulde drikkeglas - blevet plads til i serien. Er man - som vi hos NORU - vild med smukt glas, så er det noget af et fund, når en glasserie omfatter andet og meget mere end “bare” drikkeglas. 

Charmerende variationer

De smukke glasdele i Broste Copenhagens Smoke-serie er håndlavede og mundblæste, og dette giver både hvidvinsglassene og de øvrige dele i serien et meget charmerende og ganske unikt udtryk, da ikke to dele er fuldstændig ens. Både farvenuancerne og evt. fine luftbobler varierer fra glasdel til glasdel - noget, som vi er mange, der sætter stor pris på, da det giver det fint dækkede bord stor charme i sit udtryk.

På kryds og tværs

Alle de forskellige glasdele i Smoke-serien passer perfekt sammen, og de går i øvrigt også helt fantastisk sammen med Broste Copenhagens øvrige glas-, bestik-, tekstil- og service-serier. Faktisk kan du med succes bruge delene på kryds og tværs med service fra andre af Broste Copenhagens fine serier. Eksempelvis kan du, når du skal dække et virkelig flot bord til gæstemiddagen, overveje at blande glas fra smoke-serien med glas fra Broste Copenhagens Amber serie - det giver et utrolig elegant farvespil mellem den kølige grå farve i Smoke-serien og de varme gyldne nuancer i Amber-glassene. Og hvis du så supplerer med en skøn Broste Copenhagen Gracie hørdug i eksempelvis farven peat, tilhørende lækre hørservietter i samme farve og servietringe i messing eller kobber og sætter en smuk vase med f.eks. hvide blomster på bordet, så bliver det nok ikke mere elegant. Det skulle da lige være, hvis du dækker op med Broste Copenhagens helt fantastisk smukke Tvis-bestik i enten funklende rose gold eller super elegant sort….

Top 3

  1. Smoke drikkeglas, 4 stk.
    Smukke glansfulde mundblæste drikkeglas til eksempelvis sodavand, øl og limonade - eller til whisky, lækre velkomstdrinks eller cocktails. Er også helt perfekte som vandglas på det fint dækkede bord. Rummer hver især 35 cl.

  1. Smoke glastallerken, ø 26,5 cm.
    Super flot og stor middagstallerken i gråt glas, der tager sig yderst elegant ud på middagsbordet. Tallerkenen kan i øvrigt også fint gøre det ud for et lille fad til tilbehør til middagen.

  1. Smoke hvidvinsglas, 4 stk.
    Meget meget smukt hvidvinsglas, der emmer af eksklusivitet. Glasset pynter gevaldigt på det fine middagsbord, og er også perfekt til delikate hvisvins- eller champagnebaserede velkomstdrinks. Rummer 40 cl. hver.

Se og klik dig ind på de forskellige glasting fra Smoke-serien herunder for at se yderligere detaljer om de enkelte dele.