Olie & Eddike

Når det kommer til basisvarer i køkkenet, er olie og eddike ikke til at komme udenom!. Begge dele er, om ikke nødvendige, så i hvert fald utroligt rare at have, når der skal marineres kød, laves skønne dressinger, steges grønsager og røres dip. Her på siden kan du se og vælge mellem forskellige klassiske og neutrale olier og eddiker, ligesom du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af specialolier, der er lavet på forskellige urter og krydderier fra naturen.

Viser 1-18 af 18 element(er)

Delikate olier, eddiker og gastrik til madlavningen

De bedste olier af høj kvalitet 

Når du skal købe olie og eddike til dressinger, marinade og madlavning i det hele taget, er det langt fra ligegyldigt, hvilke produkter du vælger. Det er vigtigt og af stor betydning for din og familiens sundhed, at du vælger olier, der er fremstillet på korrekt vis. Det vil blandt andet sige, at en rapsolie ikke må være produceret under forhold, hvor rapsen udsættes for højere varmegrader end 50 grader celsius.

Når vi udvælger produkter til vores sortiment, har vi stort fokus på ophavslande, produktionsforhold og fremstilling. Dermed skal du kun forholde dig til at vælge olier, som er lavet på de ingredienser, som du og familien synes om. Du kan blandt andet vælge følgende varianter af olier, der alle sælges i dekorative glasflasker:

Det er en stor fordel, at olierne leveres i helt tæt lukkede glasflasker. Dermed kan du bruge og have glæde af din olie i månedsvis, og flaskerne gør det i øvrigt let at dosere mængden af olie så nøjagtigt som muligt.

Balsamico-eddike i klassisk udgave eller med ny inspirerende smag

Når det kommer til de uundværlige eddiker, er der mange valgmuligheder i NORU's sortiment. Vi tilbyder klassiske balsamicoeddiker, der er gode, når du laver dine egne dressinger. Og du finder specialeddiker, der kan være inspirerende at bruge i køkkenet, når salater, fisk, kød, grillede grønsager eller tilbehør skal have nye smagsnuancer.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge eddike af høj kvalitet til. Vælger du en af de populære eddiker, der er lavet på figen, trøffel eller skønne kirsebær, kan den bruges som smagsforstærker og tilbehør til både grillmad, hverdagsretter og større middage.

Lækker gastrik til saucen

Foruden olie og eddike finder du også en fantastisk gastrik i vores sortiment. Skal det være slut med at lave kedelig sovs uden ret meget smag, skal du vælge denne fantastiske eddike- og karamel-baserede ingrediens, som bringer masser af smag og dybde til dine saucer og gryderetter! Og så virker gastrik i øvrigt også nærmest genialt som kulør i saucen! 

Olie & eddike sæt som skøn værtindegave

Vil du give en vært- eller værtindegave, der med stor sikkerhed vækker glæde og begejstring hos modtageren, kan du eksempelvis forære ham eller hende et Mini Olie & Eddike sæt i stedet for en flaske vin eller en buket blomster. Værtindegaver, der er lidt anderledes, vækker tit stor begejstring, og engang imellem er der jo bare behov for fornyelse, når man besøger en god veninde, familiemedlemmer, en kollega eller et sødt vennepar.

Hos NORU finder du flere forskellige sæt, der består af både olie og eddike, som på bedste vis komplementerer hinanden. De kommer i enten en fin holder, som er lige til at sætte på bordet, eller i en æske. Dermed bliver det ikke nemmere for dig at glæde ham eller hende, som går op i madlavning og altid disker op med de mest velsmagende og skønne retter, når du skal på besøg hos vedkommende.