Havemøbler

Hos NORU har vi samlet alt indenfor havemøbler af høj kvalitet til dig, så du nemt kan se hvad der er på markedet lige nu. Her kan du finde havemøbler fra dit yndlingsbrand, havemøbler lavet i et bestemt materiale eller havemøbler der matcher dit budget.

Nederst har vi samlet de bedste tips og tricks til dit køb af havemøbler. Så er det bare med at gå på jagt i kategorien.

Viser 1-24 af 52 element(er)

Stort udvalg af havemøbler – vi har lavet en oversigt over de bedste på markedet

Havemøbler er noget, stort set alle med bare en smule mulighed for eget udendørsområde ejer. Uanset om du har en lilla altan med plads til én stol eller en kæmpe have med flere terrasser, er havemøbler noget af dét, alle før eller siden skal have fat i.

Men hvordan finder du de bedste møbler til haven? Hvad skal man se efter? Dét, og meget mere, kan du få svar på her. Ligesom du via vores produktoversigt herunder, kan se nogle af de bedste havemøbler, som du finder på markedet lige nu.

Invester i kvalitet og komfort

Noget af det vigtigste, du skal have i mente, når du kigger efter møbler til haven, er kvaliteten. Når møblerne skal stå udenfor, bliver de markant hurtigere slidt end dem indenfor. De mærkes af vind og vejr, og derfor er det bedre at betale for kvalitet én gang end at udskifte dem hvert eneste år.

Der er et enormt marked for møbler til terrassen og haven, og derfor har du også et stort udvalg at gå igennem. Tag gerne ud i et havecenter eller en møbelbutik og se, hvad de har, i stedet for kun at kigge på nettet. På den måde kan du nemlig selv mærke på kvaliteten, men du kan også nemmere finde ud af, om de er komfortable.

Dyre møbler er nemlig intet værd, hvis de ikke er komfortable. Gode havestole kan gøre hele forskellen på en varm sommerdag, så sæt dig i dem, før du køber dem.

Nyd sommeren med lounge møbler

Lounge møbler til haven og terrassen er en luksus, de fleste bestræber sig efter. Modsat almindelige havestole og -borde, er lounge møbler mere en form for stuemøbler ud til.

Hvis du har to terrasser, men ingen af dem er særlig store, kan det være en god idé at have én som ”spiseterrasse” og én som ”lounge”. Så slipper du for at slæbe møbler frem og tilbage.

Det kan selvfølgelig være besværligt, hvis dine terrasser vender hver deres vej i forhold til solen. Men her får du så mulighed for at udforske mulighederne for varme. Skal dine loungemøbler for eksempel vendes mod et bålfad? Eller skal du have fat i en terrassevarmer?

Sådan kan du holde møbler til haven rene

Havemøbler bliver hurtigt beskidte, men her er nogle råd til, hvordan du kan vedligeholde dem lidt.

Sørg for at tage dine havemøbler ind i læ om vinteren; det kan være i et skur eller i en garage. Når de kan stå tørt i vinterhalvåret, mindsker du risikoen for rust og råd. Kan du ikke tage dine møbler ind om vinteren, bør du dække dem med et passende dækken, fx af plastik.

Hvis du har lounge møbler udenfor, bør du tage puder, hynder og lignende ind hver aften, hvis der er den mindste risiko for dug. Ellers melder du dig næsten frivilligt til svamp og utøj.

Når du tager dine havemøbler ud til foråret eller sommeren, er det næsten altid nødvendigt at vaske dem. Det kan du gøre med haveslangen eller en våd klud. Så er de hurtigt rene og klar til sæsonen.