Tesi, teæg og tefilter

Viser 1-20 af 20 element(er)

Tesier, tefiltre og teæg - til enhver smag

Brygger du te på løs te, har du brug for en god tesi, et tefilter, en tetang eller et teæg. Det kan du erhverve dig hos NORU. Vi har dem i forskellige materialer - f.eks. i plast og stål -, i vidt forskellige udforminger og i forskellige kvaliteter. Dertil kommer tefiltre i papir og økologisk bomuld, der fæstnes til tekanden eller koppen med en medfølgende pind. 

I vores sortiment finder du også diverse tilbehør til teæg, -filtre og -poser. Eksempelvis tilbyder vi små tebrev-bakker, som løser problemet med, hvor man skal gøre af den brugte tepose eller teægget på tebordet. Ligeledes tilbyder vi te-termometre og små skovle til din løse te. Og sidst, men bestemt ikke mindst, så kan du hos NORU købe tomme tebreve, som du selv kan fylde med din personlige yndingste!

Et helt særligt tefilter

Skal vi fremhæve et helt særligt tefilter, kan det eksempelvis være det virkelig lækre LOOP tefilter fra Kinto! Designet er super elegant og stilrent, og filteret fås i flere farver. Det er desuden utrolig let at anvende, og det kommer med sin egen tefilter-holder, som også kan sættes direkte på tebordet.

Tag et kig i vores brede sortiment af tefiltre, -sier, -æg og diverse tilbehør herunder - vi har lidt af hvert og noget for enhver smag.