Bar

Det er her, du finder det lækreste udstyr til hjemmebaren! Ikke alene kan vi tilbyde dig super flotte og praktiske barborde, men også virkelig lækkert tilbehør, som gør hjemmebaren til noget helt særligt!

Tag et kig her på siden, hvis du drømmer om din egen fantastiske hjemmebar, eller hvis du leder efter den helt perfekte jule- eller fødselsdagsgave til en, du holder af...

Viser 1-24 af 38 element(er)

Hvem drømmer ikke om at have sin egen hjemmebar - altså sådan en med et virkelig lækkert barbord og alt det fedeste udstyr, som kan opdrives? Det gør vi i NORU i hvert fald, og derfor har vi fundet og håndplukket de lækreste ting til hjemmebaren, så også du har muligheden for at indrette dig med den skønneste hjemmebar, som vil skabe masser af glæde til både hverdag og fest!

Hvad skal der til for at lave en hjemmebar?

Med mindre at man ligefrem drømmer om på bedste 70'er-vis at indrette stuen med en kæmpestor bardisk med barstole og flasker på væggen bag, er det i virkeligheden ret ligetil at kreere en lækker, indbydende og nutidig hjemmebar. For mindre kan jo sagtens gøre det i et almindeligt hjem.

Barborde

Alt hvad man skal bruge til hjemmebaren er jo i princippet blot et møbel, som kan danne base og holde sammen på det hele, diverse nødvendigt barudstyr, fede glas og så selvfølgelig et gennemtænkt udvalg af spiritus, mixere osv.

Skal din hjemmebar være noget særligt, så gå efter et rigtigt barbord, der er skabt til formålet. De findes i alverdens størrelser, udformninger og stilarter, og de rummer nok udstyr til at kunne fungere perfekt som din egen hjemmebar. Inden du vælger barbord, bør du dog lige overveje, om det passer bedst til din stue, at det er rundt eller firkantet, og om det skal have en fast plads eller skal kunne køres rundt, og derfor bør have hjul. Overvej også, hvor stort et barbord, du har brug for, og kast dig derefter over vores lille eksklusive og håndplukkede udvalg af helt særligt smukke og praktiske barborde - vi tør godt love, at der er noget for enhver smag.

Barudstyr

Når du skal udvælge barudstyr til din nye skønne hjemmebar, kan det godt betale sig lige at overveje, hvad der er vigtigt og mindre vigtigt at have. En god - og gerne også smuk - cocktailshaker er selvfølgelig selvskreven i hjemmebaren! Det samme gælder det helt klassiske barudstyr som proptrækker, kapselåbner, kniv, målebæger, istang osv., ligesom der også altid er brug for en god isspand.

Du finder sindssygt lækre cocktailshakere og isspande i vores sortiment ovenfor, og når det kommer til det øvrige klassiske barudstyr, kan vi tilbyde det både som enkeltdele og som hele sæt, hvor du får alt, hvad du har brug for, på én gang.

Udover disse helt basale ting, som enhver hjemmebar bør være udstyret med, kan du supplere med alverdens øvrige udstyr. Hvad siger du f.eks. til en vacuum-flaskeprop til den gode vin, så den kan bevare sin fine aroma? Eller til en lækker champagnebowle? Vi kan også tilbyde de lækreste genanvendelige metal-sugerør og udstyr til isterninger, hvis det er netop det, der vil gøre din hjemmebar helt komplet. Tag selv et kig på siden herover, hvor du finder de absolut skønneste ting, som kan opdrives, til hjemmebaren.

Glas

I din hjemmebar har du naturligvis også brug for gode, smukke og velegnede glas! Der vil dog i de fleste hjemmebarer ikke være plads til, at man kan have alle de forskellige slags glas, som man nu kan komme ud for at få brug for, når der skal serveres drinks. Udvælg dig derfor de glastyper, som du vil mene, at du får mest brug for - det kan eksempelvis være klassiske cocktailglas samt høje/lave glas til eksempelvis longdrinks og spiritus "on the rocks". Se vores store udvalg af smukke glas til enhver lejlighed ved at klikke her.

Drikkevarer

Din hjemmebar skal selvfølgelig gerne være så velassorteret, at det giver mening. Men en hjemmebar behøver på ingen vis rumme alverdens forskellige slags spiritus, sodavand og sirupper m.m. Udvælg dig gerne de mest populære slags spiritus - eksempelvis vodka, gin, en god rom, en mindst lige så god likør eller to og måske en whisky - og suppler så med mixere osv., som gør at du vil kunne tilbyde dine egne yndlingscocktails! Hav i øvrigt også gerne altid en flaske god vin parat eller på køl, så du kan tilbyde dette til de gæster, der egentlig hellere vil have et glas vin end spiritus.

Når det kommer til mixere, giver det mening at udvælge sig nogle gode klassiske sodavand, som ofte anvendes i lækre cocktails - f.eks. ginger ale, lækre tonicvand, helt særlig cola og gerne noget syrligt med citron eller lime. Hvis du derudover sørger for også at have eksempelvis limefrugter, citroner, isterninger, mynte, flormelis etc. i huset, når der kommer gæster, er du rigtig godt dækket ind og klar til at servere mange spændende cocktails!

Den perfekte gave

Udstyr til en hjemmebar er simpelthen den perfekte gave - både til unge og ældre! Og for nu at gentage os selv: Hvem drømmer ikke om at have sin egen hjemmebar? Der er bare noget helt vidunderligt luksuspræget over at have sin egen lille velassorterede bar i stuen. Men den kan være lidt pebret at anskaffe sig i ét hug - måske især hvis man er ung og på SU, eller man bare ikke kan få sig til at spendere penge på sådan lækker luksus til sig selv. Derfor er en hjemmebar, et super lækkert barbord og/eller forskelligt barudstyr en virkelig dejlig gave, som modtageren vil kunne glæde sig over igen og igen. Og igen!

Også selvom gavemodtageren egentlig ikke ønsker sig en hel hjemmebar, er der rigtig gode gaveidéer at hente her på siden. En flot isspand vil alle f.eks. kunne have stor glæde af! Det samme gælder en vinkøler, en punchbowle etc. Og husk, at mange af de lækre barting jo også kan bruges andre steder end lige i hjemmebaren! F.eks. vil en punchbowle i mange tilfælde og med stor succes også kunne anvendes som en stor og lækker salatskål, ligesom et flot barbord jo også vil kunne anvendes til helt andre formål i boligen - f.eks. på badeværelset, i entreen i stedet for et klassisk entremøbel eller som sidebord i stuen eller på teenagerens flotte nyindrettede værelse.

Kig dig grundigt om her på siden, hvis du leder efter det helt rette barudstyr, eller hvis du skal finde den perfekte gave.