Le Feu

Alt du skal vide om Le Feu

Har du nogensinde hørt om Le Feu? Med sit prisvindende, danske design leverer firmaet tidløse og enkle biopejse, som nemt sættes op og kan give dit hjem et løftet udtryk af luksus.

Idéen bag de imponerende pejse er, at alle hjem skal have mulighed for at få et varmt hjerte, uden at det skal koste miljøet dyrt. Der er mange fordele ved at vælge en Le Feu biopejs, og du kan læse om bare nogle af dem herunder.

Overvej en biopejs for at gøre noget godt for dig selv og miljøet.

Viser 1-24 af 99 element(er)

Historien bag Le Feu

I 2017 startede den danske virksomhed op med et dansk design, der hurtigt er blevet ikonisk. Med fleksibilitet og miljøbevidsthed har biopejsene fået en utrolig god modtagelse, og i dag forhandles de i 17 lande verden over.

Bag pejsene ligger passion, der er vokset frem fra familien Lauritsens erfaring med pejse og brændeovne. Med realiseringen af nødvendigheden for produkter, der både er innovative og relevante for markedet, ledes familiens tredje generation af Søren Lauritsen.

Idéen om en miljøvenlig pejs blev skabt på en enkelt aften i 2017, hvor idé blev til den første skitse. Le Feu blev hurtigt den bedst sælgende biopejs i hele Skandinavien.

Derfor skal du vælge en biopejs

En biopejs er det miljøvenlige valg, da den kan være helt CO2-neutral, når det kommer til brændstof. De ser muligvis dyre ud, men fordelene opvejer ulemperne.

Biopejsene kan bruges både indenfor og udendørs, så du kan få lune på terrassen i de kølige sommernætter og hygge dig indenfor i vintermånederne. Pejsene er alle venlige over for indeklimaet, da de brænder både rent og helt røgfrit. Samtidig afgiver de ingen sundhedsskadelige stoffer, og på den måde er de også utrolig gavmilde overfor dig, der lider under allergier eller lidelser som astma.

Le Feu har en fremragende brænderteknologi, og sammen med materialevalget er der grundlag for en god varme, der stadig er til at holde ud. Så har du en sund og god varme hele året rundt.

Hvordan brænder pejsen?

Det kan virke helt uvirkeligt, at en pejs kan brænde som en biopejs, men processen er faktisk ikke helt svær at forstå.

En biopejs som Le Feu brænder med bioethanol, som i sin kerne er sprit produceret af en biomasse. Der er tale om en forgæring af sukkerstoffer, for at spritten kan blive fremstillet, og de forekommer typisk gennem én af to kilder, enten generations bioethanol fra plantedele, der anses som spiselige, eller fra halm eller planteaffald.

Bioethanol er nem optænding, som du ikke skal rense meget ud i, og det er et miljømæssigt godt alternativ til mange andre muligheder. Det er dog utrolig vigtigt, at du bruger bioethanol, der er så rent som overhovedet muligt – mindst 95%. Billige kopier kan nemlig forårsage røg, lugt og sod, og kan skade både dig og din biopejs på kortere eller længere sigt.

Du kan købe godkendt bioethanol hos Le Feu selv, så du er helt sikker på at få det rigtige produkt.