Saucer & Dressinger

Se vores super lækre saucer og dressinger til maden her! Du finder et stort udvalg af blandt andet dressinger til grilmaden og salaterne, virkelig lækre pestoer, skøn aioli, spændende sennepper, ketchupper og barbequesaucer, de herligste tapenader og meget andet af høj kvalitet og med fantastisk smag!

Viser 1-23 af 23 element(er)

Saucer og dressinger til alle, der sætter pris på kvalitet

Saucer og dressinger er et must i køkkenet! Det gælder, uanset hvilken livsstil du har, og hvilke madlavningstraditioner du holder særligt af. Hos NORU kan du finde de mest populære dressinger og saucer, som både børn, unge og voksne elsker. Her er tale om lækre specialprodukter i høj kvalitet, så du kan byde venner og familie på smagsoplevelser i særklasse.

Du kan blandt andet vælge følgende typer saucer og dressinger:

  • Relisher
  • Sennepper
  • Pestoer
  • Sirupper
  • Tapenader
  • BBQ-saucer
  • Mayonnaiser
  • Aiolier

Når du handler hos NORU, får du et stort udvalg af hver slags tilbehør. Eksempelvis kan vi tilbyde mere end 5 forskellige slags sennep (herunder varianter med blandt andet lakrids og dild), så du kan vælge dén eller de smagsvarianter, som bedst matcher din og din families smagsløg og ønsker.

Alle saucer og dressinger leveres i praktiske glas eller flasker med tætsluttende låg, så du kan nyde dine specialiteter igennem længere tid, uden at de bliver dårlige. Husk dog, at de efter åbning skal opbevares i køleskab.

Skønne saucer og dressinger, der matcher vegetarisk madlavning

Har du fokus på miljø og bæredygtighed, og sætter du pris på at leve kødfrit enten permanent eller et par dage om ugen? Det gælder om at have særligt fokus på næringsstoffer, når du laver kødfri måltider til dig selv, kæresten og familien.

Mange af vores lækre saucer og dressinger er uden animalsk indhold af nogen som helst art. Disse kan du derfor med god samvittighed servere for venner og familie - også hvis disse er vegetarer eller veganere. Men kontrollér altid lige, om der evt. er æg eller lignende i produktet, så du er helt sikker på ikke at servere noget med animalsk indhold til eksempelvis en veganer. Vi har f.eks. virkelig lækre mayonnaiser i sortimentet, men disse er ikke et godt valg til mennesker, der ikke ønsker at indtage æg.

Tapenader til tapas, snacks og grillmad

Til sommerens hyggelige og stemningsfulde grillaftener og til inspirerende tapas-middage, er tapenader uundværlige. Disse kan bruges som lækkert tilbehør til kød, fisk, skaldyr, grøntsager, flutes, brød og crackers, og de findes i forskellige virkelig aromatiske varianter.

Også hvis du er lækkersulten, når du kommer hjem fra arbejde, eller hvis kæresten skal forkæles lidt ekstra med en dejlig og velsmagende forret, er tapenade med lidt kiks eller lunt brød helt oplagt som tilbehør.

Velsmagende saucer og dressinger til lækre salater

Har du først prøvet at skulle undvære dressing i en god salat, så ved du, hvor stor betydning denne har for den samlede smagsoplevelse. Ønsker du at leve sundere, eller holder du bare af indbydende salater, så husk dressingen! Det kan være en helt enkel olie/eddike-dressing, en gammeldags mormor-dressing af fløde og citron, eller det kan være enten en spændende købe-dressing eller evt. blot lidt lækker pesto, som evt. er rørt op med lidt mere olie af hensyn til konsistensen. Og husk, at du altid kan medbringe din dressing i en lille boks, hvis du tager din salat med dig på tur eller medbringer den som frokost på arbejdet.

Saucer og ketchup til retter med rodfrugter og kød

Det er langt fra kun vokse, der har glæde af saucer og dressinger. Hvis der er én slags tilbehør, som børn i alle aldre elsker, er det ketchup! Køb gerne en rigtig god en af slagsen, som er lavet på rigtige tomater og gode krydderier, så du har sikkerhed for, at det slet ikke er så usundt i de mængder, som det nu helst indtages.

Når smagsløgene hos familiens mindste medlemmer skal udvikles og udfordres, kan du vælge lækker specialketchup af høj kvalitet, eller du kan f.eks. servere andre skønne kolde saucer for dem. Det sikre hit er skønne BBQ-saucer, som vist aldrig går af mode, og som smager helt vidunderligt - både som tilbehør og i grillmarinader til kød. Men gem flasken godt i køleskabet - for ellers risikerer du, at far har spist det hele, inden det bliver børnenes tur!