Mandelgaver

Find den perfekte mandelgave til jul. Vi har samlet vores bedste bud til årets mandelgave, der nok skal vække glæde hos de fleste. Mandelgaven er ofte eftertragtet, og hører julen til. Find mandelgaven der passer til lige netop jeres jul.

Viser 1-24 af 79 element(er)

Mandelgaver til store og små

Når der serveres risalamande til julefrokosten eller juleaften, så er det obligatorisk med mandelgaver til den, der er heldig at få mandlen. Det er en fast tradition, som familien med garanti glæder sig til, hver gang skålen med risalamande kommer ind på bordet.

Skal du finde spændende mandelgaver, der spreder glæde omkring bordet, så er du havnet det helt rette sted. Du kan nemlig let finde gode og spændende gaver, som følger efter fundet af mandlen.

Lækkerier i mandelgave

Den mest udbredte tradition rundt i de danske hjem er, at mandelgaver er lækkerier. Det kan både være god chokolade, snacks eller andet, som alle omkring bordet holder af. Du kan også give et gavekort til en oplevelse med mad, som senere kan nydes.

Hvis det er et mere voksent selskab, kan du også overveje en god flaske vin eller spiritus. Lidt godt til ganen passer perfekt efter en lækker middag og risalamande, og ellers kan flasken også gemmes til en anden god lejlighed.

Marcipangrisen er altid en klassiker

De fleste har set de søde marcipangrise, der er stor tradition for at bruge som mandelgaver. En marcipangris er en gris udformet af marcipan, og de kommer i forskellige udgaver op til juletid.

Hvis du kommer fra en familie, hvor marcipan er det lækreste i verden, vil modtageren af gaven blive uendeligt glad. Det er dog også en stor mundfuld, og ikke alle bryder sig om marcipan.

Derfor kan du også finde andre former for konfekt med eller uden marcipan, hvis ikke grisen skal være præmien for mandlen.

Anderledes mandelgaver

Vil du gerne forkæle den, der finder mandlen, med en anderledes mandelgave? Det er ikke sikkert, du synes, at der skal flere lækkerier til, når julebordet og slikskålene allerede bugner. Derfor kan du dog sagtens finde gode mandelgaver, der ikke er spiselige eller kan drikkes.

Sjove spil

Hvis du skal bruge en anderledes mandelgave, kan du pakke et sjovt spil ind. Det kan både være sjove kortspil eller brætspil, som hele familien kan deltage i, når der er spist dessert.
Et spil kan også fortsat glæde modtageren, når de finder det frem til hyggeligt samvær igen og igen. Det er derfor et godt minde om den særlige juleaften eller det arrangement, hvor de fik mandlen.

Lækkert til boligen

Små flotte brugsgenstande eller dekorationer kan også fint fungere som mandelgaver, hvis der ikke skal pakkes lækkerier ind. Det behøver ikke være en dyr gave, men brugbare ting til køkken, bad eller hverdagen generelt kan hurtigt få en fast plads i det nye hjem. Måske kan du give et lækkert sengesæt, en flot vase eller måske en fed bluetooth-højtaler til den heldige finder af mandlen.

Særligt til de mindste

I mange familier tager man ekstra hånd om de mindste, hvor der enten er flere mandler i risalamanden, eller der er særlige gaver til børnene. Du kan vælge at forære børnene noget underholdende legetøj eller måske noget, de kan få den svære ventetid til at gå med som kreative sysler.

Julen er børnenes fest, og derfor kan du sagtens forkæle dem, hvis de sidder med ved bordet.