Viser 1-24 af 72 element(er)

For forbrugere, der var voksne - eller ved at vokse op - i 60'erne, 70'erne og 80'erne er Stelton lig med stor æstetik, rene lækre linier og enkelt og indbydende design. Sagt på en anden måde: Høj kvalitet og super lækkert design, der er smukt og tidløst i sit udtryk. Stelton er igen - eller man bør nok sige stadig - et brand, som forbrugerne gerne vil have indenfor dørene. Og det er skam ikke sådan, at det "bare" er de evigt populære termokander med div. tilbehør i plast og lækre askebægre, isspande m.m. i super flot stål, der er på banen. Nej, der er også kommet masser af nyt design til, og de herlige brugsgenstande til hjemmet fås tillige i super lækre farver, som er meget moderne og tidstypiske. Og nu kan du altså også få lækre Stelton-produkter hos NORU!

Historien

Stelton er og bliver et af de mest velkendte - og mest hyldede - design-brands i Danmark! Virksomheden startede for mere end 50 år siden, da to soldaterkammerater besluttede sig for at starte en handelsvirksomhed. Indledningsvis forhandlede de sportssko og møbler, men da de kom i kontakt med en lille virksomhed i Fårevejle, der fremstillede serveringsdele i rustfrit stål, var grunden lagt til stor succes for de to gutter. Stelton indgik en samarbejdsaftale med virksomheden, og gik derefter straks igang med at designe, producere og markedsføre en sovseskål i rustfrit stål, som blev en enorm succes - også udenfor Danmarks grænser.

Fantastiske designere

På et tidspunkt ansatte Stelton den meget visionære Peter Holmblad som administrerende direktør. Han var stedsøn af Arne Jacobsen - den måske største danske designer nogensinde. Holmblad havde udpræget næse for nyt design og ikke mindst for markedsføring. Han vendte helt naturligt sine mange idéer med netop Arne Jacobsen, og denne bidrog med helt fantastiske designs - f.eks. den ikoniske Cylindaline-serie, som blandt meget andet kendes for sine lækre stål-askebægre med cylinderformet profil. Måske er især netop dette askebæger blevet det allerstørste symbol på Steltons klassiske og helt tidløse stil. Men også designeren Erik Magnussen, der kom til senere, skabte populære og ikoniske designs, som alle kender. Det drejer sig blandt andet om den evigt populære termokande EM77, som de fleste danskere har stiftet bekendtskab med.

Begejstringen bredte sig

Også udenfor Danmarks grænser bredte begejstringen over de lækre designprodukter fra Stelton sig. I USA blev Stelton-produkterne ligefrem indbegrebet af dansk design, og de forhandledes i de mest eksklusive stormagasiner og designforretninger. Faktisk så man de lækre designs fra Stelton som en slags symbol på moderne design, og i dag er flere af de skønne Stelton-klassiskere optaget i de permanente udstillinger ved Museum of Modern Art (MoMA) i New York og i The Victoria and Albert Museum i London!

Stelton i dag

I dag har Stelton stadig et yderst veludviklet samarbejde med forskellige internationale designere og arkitekter. Det ses tydeligt også i de allernyeste designs, der ligesom de "gamle" designs er utroligt lækre i kombinationen af form, materialer, farver og ikke mindst funktion. Selv siger Stelton, at deres ambition er at skabe tidløst og funktionelt design, der gør hverdagen lidt smukkere. Det må man sige lykkes til fulde! Målet er at være - og forblive - forbrugernes førstevalg, når de søger godt design, der kan berige deres livsstil. Stelton har i tidens løb modtaget masser af priser og hædersbevisninger blandt andet for deres lækre design og høje kvalitet. Priserne omfatter blandt andre Special Mention GDA, reddot design award, Design Plus, IF product design award, Formland Design Award, Accent on Design Award, Observeur du Design og ID-prisen.

Stelton hos NORU

I NORU har vi nøje udvalgt helt fantastisk skønne ting fra Stelton til vores sortiment. Her er tale om produkter, som vi er ret sikre på, at også vores kunder vil være mindst lige så vilde med. Det drejer sig blandt andet om den lækre To Go Click termokop, der både er funktionel og super flot, virkelig skønne brødposer, der også kan bruge til servering, den klassiske - og fantastisk flotte - proptrækker, den mindst lige så lækre kapselåbner og ikke mindst klassikeren over dem alle: EM77 termokanden, som har gået sin sejrsgang over hele verden.

Se alle de dejlige ting fra Stelton her på siden, og husk at du kan klikke dig ind på de enkelte for yderligere information. ....og husk, at en gave fra Stelton næsten altid vækker stor glæde!