Amber

Med denne fantastisk smukke glasserie, får du skønne drikkeglas, som ikke alene er super anvendelige, men som også er nærmest vanvittigt smukke, og som kan pifte ethvert middagsbord gevaldigt op.

Viser 1-14 af 14 element(er)

Hos NORU er vi generelt fulde af lovord om de skønne service-serier fra Broste Copenhagen! Delene er funktionelle, unikke, indbydende, lækre og anvendelige - og skønne at se på og røre ved med deres runde former og det yderst elegante farvespil i henholdsvis glas og glasur! Bland gerne dele fra Brostes forskellige serier på bordet - det giver et super flot, lidt uhøjtideligt og meget moderne udtryk!

Dæk det fineste bord med Amber glas

Til et smukt dækket bord hører ikke mindst indbydende drikkeglas - og dét kan vi nu også tilbyde hos NORU! Byd venner og familie på et godt glas vin, en skøn cocktail eller andre dejlige drikkevarer i super elegante og smukke gyldne glas fra Broste Copenhagens Amber-serie! Med denne serie af virkelig lækre og helt unikke drikkeglas får du muligheden for at dække et flot bord med blanke skønne glas i de dejligste ravgyldne farvenuancer!

Broste Copenhagens Amber-glas er ikke bare utroligt smukke i deres gyldne farvespil i fod, stilk og bund - de er endvidere mundblæste, og dette gør dem unikke og ret specielle med dejlige små forskelle i farvenuancerne og her og der med små luftbobler i glasset. Glassene emmer af elegance og kvalitet, og hos NORU er vi begejstrede over, at serien både har et æstetisk, lækkert og meget nutidigt og lidt skiftende udtryk! Der er tale om solidt håndværk, og de stilrene Amber-glas passer - ligesom Broste Copenhagens stentøjsserier - fuldstændig perfekt ind i nordisk livsstil og moderne borddækning, og går i øvrigt også super godt med NORUs øvrige sortiment.

Top 3

I AMBER-serien er der i dén grad tale om en serie glas med mange forskellige super anvendelige dele, der passer perfekt sammen. Hos NORU har vi bl.a. disse tre topsælgere:  

  1. Rødvinsglas, 4 stk.Virkelig smukke ravgyldne og glansfulde mundblæste rødvinsglas, der rummer 65 cl. rødvin - eller for eksempel skøn iskold Sangria. Her er tale om fantastisk smukke glas, der er med til at gøre dit middagsbord meget indbydende.
  2. Store vand- eller ølglas, 4 stk.Smukt gyldne mundblæste drikkeglas til øl, limonade, iste eller som vandglas på gæstebordet. Disse lækre glas rummer 55 cl. og er f.eks. også perfekte til Long Island Iced Tea. 
  3. Champagneglas, 4 stk.Eksklusive og glansfulde mundblæste glas, der rummer 20 cl. skøn champagne, prosecco, cava eller anden skøn vin med bobler. Prøv eksempelvis også at servere en skøn champagnecocktail i glasset. 

Amber-glas kan med stort held suppleres med fantastiske duge, stofservietter, smukke servietringe, lækkert bestik og spisestel fra Broste copenhagen - klik her for at se det hele.

Se og læs mere om de enkelte AMBER glas nedenfor.