Puk's Delikatesser

Skønne krydderier, lækre kryddersalte, tørpestoer i særklasse, fantastiske sennepper, vidunderlige dessert-sirupper og en helt særlig peanutbutter med chokolade - dét er Puk’s Delikatesser!
Når du handler produkter fra Puk’s, får du lige præcis alt dét, som kan trække dine kokkerier op på et helt nyt niveau. Gå på opdagelse i de mange lækre delikatesser herunder.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Håndfremstillede lækkerier fra Bornholm

Hos NORU elsker vi alt, der er af god kvalitet og smager godt! Og vi er derfor også faldet pladask for Puk’s Delikatesser, som blandt andet omfatter et hav af virkelig fantastiske sennepper, tørpestoer, krydderiblandinger og -salte. Her er i sandhed noget for enhver smag, og produkterne er endda håndfremstillet på Bornholm og smager intet mindre end vidunderligt!

Det handler om kærlighed...

Virksomheden bag Puk’s Delikatesser havde sin opstart på Bornholm i 2012. Den er familiedrevet, og alle produkter bliver håndfremstillet af gode råvarer og efter gamle traditioner. Så bliver det ikke bedre!

Konceptet bag Puk’s Delikatesser er, at de skønne produkter skal kunne gøre både hverdags- og festmad ekstra lækker - og gerne lidt spændende. Og det må man sige, at der er alletiders forudsætninger for, når man bruger netop produkterne fra Puk’s Delikatesser. Blandt disse finder man nemlig de allerskønneste - og i nogle tilfælde noget utraditionelle - krydderiblandinger og -salte, som er skabt til at fremhæve eksisterende smage og tilføre dybere interessante smagsnoter til maden til både hverdag og fest.

Det handler om kærlighed! Kærlighed til mad. Om at skabe skønne hyggestunder, mens der tilberedes mad, og om at optimere allerede eksisterende gode smage. Og det handler om kærlighed til gode råvarer. Til gamle traditioner. Til Bornholm. Og til kvalitet i dagligdagen. Det er netop dét, Puk kan: Hun nusler og pusler om sine skønne krydderier og blander dem op med masser af kærlighed og kvalitet og putter det hele på glas og i flasker - til glæde for alle os, der holder af stor velsmag.

Lutter gode råvarer 

Fri for kunstige tilsætningsstoffer, gluten og mælk

Hos Puk’s Delikatesser sætter man en ære i kun at anvende de absolut bedste råvarer, der er nøje udvalgt og aldeles og helt fri for unaturlige tilsætningsstoffer, gluten og mælkeprodukter! Det betyder, at blandt andet gluten- og mælkeallergikere også helt uden risiko kan indtage de skønne sennepper, krydderiblandinger og -salte fra Puk's . Dette er - sammen med de fantastiske aromaer, den vildt høje kvalitet og de spændende smagskombinationer - med til at gøre lækkerierne fra Puk's kolossalt populære hos både unge og ældre!

I øvrigt kommer alle de skønne delikatesser fra Puk's i flotte og helt stilrene glas og med mindst lige så flotte etiketter. Faktisk er emballagen så pæn, at produkterne sagtens kan sættes på bordet, som de er, ligesom de sagtens kan - og måske endda næsten bør - stå fremme i køkkenet. Og glas og flasker kan naturligvis genbruges i husholdningen eller simpelthen afleveres i glascontaineren på genbrugspladsen, når de er tomme.

Lad dig inspirere

De lækre produkter fra Puk's Delikatesser - og især de forskellige og i nogle tilfælde lidt anderledes smagssammensætninger - er ret inspirerende i sig selv!

Lad dig eksempelvis inspirere til at skabe helt nye hjemmelavede dressinger og dips, hvor du både bruger spændende krydderiblandinger, lækker sirup og en helt særlig sennep sammen med lidt god olie og måske lidt eddike. Giv dine hjemmelavede krydderolier et ekstra pift med de lækre krydderiblandinger. Skab dine egne vidunderlige isdesserter og kager med de delikate sirupper, og rør herlige mayo'er med helt nye krydderier. Brug eksempelvis mayoerne i sandwiches og delikate hjemmerørte mayonaisesalater af en helt anden kvalitet end supermarkedets! Lav lynhurtigt dine egne helt specielle pestoer til pasta og grillet kød, brød, grøntsager og skaldyr. Og krydr dit kød med helt nye og spændende kryddersalte.

Kort sagt: Lad dig inspirere til helt nye og anderledes måder at bruge lækre krydderier i maden på! Det er nemlig sådan, de lækre produkter fra Puk's Delikatesser er tænkt!

Gaver til alle med god smag

Gaver fra Puk's er ekstremt populære, og hos NORU kan vi næsten heller ikke forestille os nogen, der ikke ville blive lykkelige for et par af de super aromatiske kryddersalte, en særskilt lækker og lidt anderledes sennep eller et par tørpestoer, som blandt andet er geniale til, når der lynhurtigt skal røres en smagsrig pesto sammen til den lækre pastaret eller den gode sandwich.

Pak de udvalgte produkter pænt ind i cellofan - eller lad os gøre det for dig - og giv dem som en helt særlig værtindegave eller en god gave til ham, der har - næsten - alt. Eller drop cellofanen og behold dem selv.....nogen gange skal man jo huske også at forkæle sig selv med lidt ekstra godt, og til dét formål er delikatesserne fra Puk's i dén grad også geniale!

Se alle vores vidunderlige varer fra Puk's nedenfor...