Nespresso Kaffekapsler

Se alle kaffekapslerne til din Nespresso® maskine samlet et enkelt sted hvor du både finder et stort udvalg af forskellige slags kaffebønner men også til den skarpeste pris.
Vi har nemlig samlet alle de kaffekapsler på en side som vores samarbejdspartnere tilbyder - og du kan se dem alle lige nedenfor.

Viser 1-14 af 14 element(er)

Originale Nespresso kaffekapsler eller kompatible kapsler

Hvad enten du er på udkig efter de originale Nespresso® kapsler eller gerne vil udvide din horisont med nogle af de mangle kompatible kapsler til Nespresso® der findes på markedet, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi udvider hele tiden med nye, spændende kaffe varianter til din Nespresso® kaffemaskine, så du kan tilfredsstille din kaffe gane.
Og er du ikke til kaffe, så kan vi glæde dig med at du kan få kompatible kapsler til Nespresso® med både te og kakao.

Der er ikke længere den store forskel på de originale Nespresso® kapsler og de kompatible kapsler - så det er mest en smagssag hvilken slags du er til.
De fleste store kaffe producenter er begyndt at lave deres mest populære varianter i kaffekapsler også, så du kan få mange forskellige smagsvarianter som smager som kaffen plejer.

Nespresso® kapsler med te og kakao

Der er sket rigtig meget med kapsler til Nespresso® maskiner - og de kommer nu også fyldt med både te i alverdens smagsvarianter og kakao. Nespresso® maskinen er altså ikke længere bare forbeholdt kaffedrikkere, men er nu også en mulighed for dem der ikke drikker kaffe. Det gør det til den perfekte kaffemaskine i hjemmet hvor børnene måske gerne vil have en kop lækker kakao i ny og næ - eller der bor både tedrikkere og kaffedrikkere.

Hvad skal du gøre med de brugte kapsler?

Det er ikke nogen hemmelighed at langt de fleste Nespresso® kapsler er lavet af aluminium - og at aluminium ikke er så fantastisk for miljøet. Faktisk tager det omkring 73.000 dage for en enkelt kapsel lavet af aluminium at blive nedbrudt - hvor det kun tager omkring 62 dage for naturen at nedbryde en bionedbrydelig kaffekapsel.
Så der er lidt at tænke over.

Det betyder dog ikke at du nødvendigvis er et 'miljø-svin' fordi dine kaffekapsler er lavet af aluminium. Du skal bare lige tænke over hvor du smider dem ud henne.
Du kan vælge at indlevere dine brugte kapsler i den nærmeste Nespresso® butik. Her vil de blive genanvendt i det omfang det er muligt.
Du kan også aflevere kapslerne på din genbrugsstation. De ved hvordan aluminiums kapslerne bedst skal håndteres.
Det eneste du ikke må gøre, er at smide aluminiums kapslerne ud med dit restaffald, så de bliver kørt til forbrænding på nærmeste forbrændingsanstalt. Helt ligesom batterier, bioaffald og dine gamle malerbøtter, skal også Nespresso® kapsler affaldshåndteres korrekt.

Sådan opbevarer du dine Nespresso® kapsler

Generelt har kaffen i kaffekapslerne en rigtig god holdbarhed. Men som med alt andet organisk, så forsvinder både aroma og friskheden med tiden - også i dine kaffekapsler.

Kapslerne af aluminuim har generelt bedre holdbarhed en andre kapsler, da de holder bedre på aromaen. Her holder bionedbrydelige Nespresso® kapsler ikke lige så godt - dog er der en masse du selv kan gøre for at opbevare dem på optimal vis:

  • Opbevar dine Nespresso® kapsler i en lufttæt beholder.
    Dette mindsker tabet af aroma - og gælder for alle typer af kapsler.

  • Sæt ikke dine kapsler for varmt
    Både de originale Nespresso® kapsler og de kompatible kapsler kan bedst lide at blive opbevaret lidt køligt. Så sæt dem gerne væk i et skab eller i en skuffe - i stedet for at lade dem stå fremme på bordet.

De gode kaffekapsler

Smag og behag er jo yderst forskellig - og derfor er det også virkelig svært at sige hvilken kaffekapsel du bedst kan lide.

Vi kan dog anbefale dig at starte med nogle af de kaffe du allerede godt kan lide. Det er ikke sikkert at lige præcis den kaffe bliver lavet som en variant i kaffe kapsel, men det er helt sikkert muligt at finde en kaffekapsel der passer til din smag.

Det kan også være du gerne vil prøve noget helt nyt - og her er det altså bare at kaste sig ud på dybt vand. Nogle kaffekapsel forhandlere tilbyder en prøvepakke med lidt blandet i. Men ellers er der oftest 10 kapsler i en pakke, så det er overskueligt lige at drikke sig igennem sådan en æske. Også selvom smagen måske ikke rammer dine smagsløg 100%.

Espresso kapsler til Nespresso®

Du kan få virkelig mange forskellige espresso kapsler til din Nespresso® maskine. Både kapsler med stor styrke og intens smag. Men faktisk også kapsler med mindre styrke og minder intens smag.

Det hele handler om den måde kaffebønnerne er ristet på. De kaffebønner der er i en espresso kapsel er ofte mere mørkristet og prøver at ramme en virkelig intens kaffeoplevelse, der ligger tæt op af den italienske espressokaffe.
Disse kapsler bør altid brygges som espresso, altså ved at vælge knappen med den lille kop på din maskine. Dette bryggeprogram tilfører mindre vand til brygningen og ekstraktionen er kortere men mere intens.

Lungo kapsler til Nespresso®

Lungo kapslerne er tiltænkt dem der gerne vil have en 'rigtig' kop kaffe. Altså det vi i det daglige tænker på, når nogen spørger om du vil have en kop kaffe. Her er udvalget heldigvis også rigtig stort, og du kan finde virkelig mange forskellige kapsler med forskellig kaffe i.

Når du skal brygge en kop Lungo kaffe, skal du vælge knappen med den store kop på. Her vil du opleve at der kommer mere vand igennem din kaffemaskine - og ekstraktionen er længere.
Af denne grund er det også vigtigt at du vælger en Lungo kapsel, da du ellers kan risikere at din kaffe smager vandet.

Billige kaffekapsler til Nespresso®

Mange kigger på prisen når de skal købe kaffekapsler. Faktisk er pris en vigtigere parameter end selve kaffen, når de fleste skal vælge hvilken kapsel der skal i deres maskine.
De fleste producenter laver æsker med 10 kapsler i hver pakke. Så her er det virkelig nemt at regne ud hvad en enkelt kop kaffe koster - og dermed også nemt at sammenligne prisen for en kop kaffe.

At en kaffekapsel er billig betyder ikke nødvendigvis at den så ikke er god. De bedste Nespresso® kaffekapsler findes heldigvis oftest på tilbud, så hvis bare du holder lidt øje kan du være heldig at finde billige Nespresso® kaffekapsler.
Oftest er der dog en sammenhæng mellem pris og kvalitet, så går gerne efter de mærker du kender når du skal på tilbudsjagt.