Kaffekapsler - Nespresso

Se alle kaffekapslerne til din Nespresso® maskine samlet et enkelt sted hvor du både finder et stort udvalg af forskellige slags kaffebønner men også til den skarpeste pris.
Vi har nemlig samlet alle de kaffekapsler på en side som vores samarbejdspartnere tilbyder - og du kan se dem alle lige nedenfor.

Viser 1-18 af 18 element(er)

Disse kaffekapsler er for dig, som ønsker god, bæredygtig og lækker kaffe uden for meget besvær og uden at belaste miljøet!

Materialer og miljø

Dejlig kaffe lavet på kaffemaskiner med kaffekapsler er super smart og meget let at have med at gøre…..MEN kapslerne er for langt de flestes vedkommende lavet af materialer - plast og/eller aluminium - der skal og bør genanvendes og ikke blot kasseres, hvis ikke de skal blive en belastning for miljøet! Kaffekapsler lavet af plast og/eller aluminium kræver under fremstillingen et højt energiforbrug, og under destruktion er der risiko for udledning af drivhusgasser. I NORU forsøger vi efter bedste evne at opføre os ansvarligt i forhold til natur og miljø, og vi har derfor i en periode ikke solgt kaffekapsler, da vi simpelthen ikke fandt kapslernes miljømæssige egenskaber god nok. Vi gik derfor på jagt efter gode kaffekapsler, som er kompostérbare og bionedbrydelige og samtidig rummer rigtig god kaffe. Det lykkedes - og nu kan du derfor med god samvittighed nyde dejlig kaffe, selvom du bruger kaffekapsler! Og kapslerne rummer endda premium økologisk kaffe af højeste kvalitet fra ØNSK og Peter Larsen Kaffe.

Nedbrydning

Det tager omtrent 73.000 dage for en aluminiums-kaffekapsel at nedbrydes fuldstændig - til sammenligning tager det kun omtrent 62 dage at nedbryde en bionedbrydelig kaffekapsel! Desværre er det dog kun få kommuner, som i dag kan sikre, at bioaffald sorteres på en måde, så det kan omdannes til kompost. Derfor bør ØNSK-kapsler indtil videre sorteres som “småt brændbart” og Peter Larsen kapsler som almindeligt husholdningsaffald. 

De gode kaffekapsler

Der er ingen forskel på smagen af kaffen i almindelige og i bionedbrydelige kapsler - selvom kaffen kommer i bionedbrydelige kapsler, er kaffens smagsnoter og intensitet til fulde bevaret. Det samme gælder kaffens holdbarhed - der er ingen forskel på holdbarheden i hhv. almindelige og bionedbrydelige kapsler.

Et par eksempler på nogle af de virkelig gode kaffekapsler fra hhv. ØNSK og Peter Larsen Kaffe - du finder det fulde sortiment længere nede på siden:

 • ØNSK - Corcasan Espresso
  Skønne økologiske espresso-kapsler, der er bionedbrydelige og holder helt fantastisk på både aroma og duft. Denne lækre mørkristede kaffe har en dejlig rund smag med vidunderligt fyldige noter af chokolade og pekannødder, og smagen afrundes med en ganske let syrlighed. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • ØNSK - Corcasan Lungo
  Fantastiske bionedbrydelige kaffekapsler med økologisk mellemristet lungo-kaffe med dejlige noter af chokolade og nødder og et lille pift af klementiner. Posen indeholder 10 kaffekapsler.

 • Peter Larsen Kaffe - Økologisk Supreme
  Super gode kompostérbare og bionedbrydelige kaffekapsler med økologisk, fyldig, cremet, mørkristet espressokaffe med masser af stor aroma og skønne smagsnoter. Æsken indeholder 10 kaffekapsler.

 • Peter Larsen Kaffe - Økologisk Lungo 
  Dejlige kompostérbare og bionedbrydelige kaffekapsler med lækker økologisk espressokaffe med masser af smag, der egner sig fint til almindelig espresso og særlig godt til espresso lungo, der er større og en anelse mindre koncentreret i smagen end almindelig espresso. Æsken indeholder 10 kaffekapsler.

Husk i øvrigt altid at opbevare dine kaffekapsler i en lufttæt beholder, når først æsken/posen er åbnet. Derved bevarer du bedst aromaen i kaffebønnerne.