Ecooking

Gå på opdagelse i Ecookings univers af bæredygtig og nænsom pleje til både hud og hår. Her finder du alt indenfor lotion, creme, renseprodukter og makeup - alt sammen udviklet for at passe på dig og på miljøet.

Viser 1-24 af 61 element(er)

Mangler du lækre og sunde produkter til hud og hår? Danske Ecooking har lanceret en række af naturlige produkter til kropspleje, så du altid kan være sikker på, at du plejer din hud og dit hår på bedste vis.

Produkterne fra Ecooking er udviklet med tanke på at give hud og hår næring og pleje. Det er et dansk firma, der selv producerer alle deres produkter på en dansk fabrik. Derfor er der helt tjek på, hvad deres produkter indeholder, så du kan vide dig helt tryg ved at anvende dem i din hverdag.

Fri for parfume og skadelige stoffer

Ecooking har været på markedet i mere end 20 år, hvor de har arbejdet på at forfine deres produkter til skønhed og pleje med gode økologiske og naturlige ingredienser. Derfor finder du ikke farvestoffer, parfume eller parabener, men derimod er produkterne boostet med vitaminer og mineraler fra nøje udvalgte råvarer.

Udvalget af produkter er stort, og du kan nemt finde din næste bodylotion, shampoo eller håndsæbe i det store udvalg fra Ecooking.

Lækre danske produkter

Du kan anvende produkterne til at afhjælpe en række forskellige problemstillinger med din hud. Det gælder både, hvis du har problemer med:

  • Akne

  • Rødme

  • Tør hud

  • Begyndende rynker

Du kan bruge de milde og naturlige plejeprodukter hver dag, så du giver din hud de bedste betingelser.

Pas godt på din hud med Ecooking

Huden er en vigtig barriere og kroppens største organ. Derfor bør du også sikre dig, at din hud er velplejet, sund og stærk, så den kan beskytte dig bedst muligt. Det er ikke ligegyldigt hvilke produkter, du anvender på din hud. Du skal nemlig vælge produkter, der matcher din hudtype og din huds specifikke behov.

Rens huden hver dag

Det er en god ting at rense ansigtet to gange om dagen; når du står op, og når du går i seng igen. Du skal selvfølgelig huske at rense eventuel makeup af, men huden kan også blive beskidt af snavs, fedtede fingre og andet, du samler op gennem dagen eller natten.

Har du tendens til tør eller fedtet hud? Det er vigtigt, at du vælger en rens, der efterlader din hud behageligt renset i dybden uden at tørre helt ud.

Husk en god ansigtscreme

Ansigtshuden er meget udsat for både sol, vind og vejr, fordi den sjældent er dækket til. Vil du holde rynkerne på afstand, skal du sørge for at bruge solcreme og nærende ansigtspleje til huden.

Derudover kan du også overveje, om du vil implementere andre led i din rense- og plejerutine med Ecooking produkter. Måske du vil tilføje en toner, når du har renset huden? Eller måske vil du nære huden i dybden med et godt serum? Uanset hvad har Ecooking danskproducererede produkter, der nænsomt kan hjælpe dig og din krop.

Både til mænd og kvinder

Uanset om du er mand eller kvinde, kan Ecookings produkter hjælpe dig. De har en særlig serie med produkter til mænd som eksempelvis en skægolie, rensegel og ansigtscreme, der er lavet særligt til mænd.