Bar tilbehør

Viser 1-24 af 34 element(er)

Vil du gerne have den perfekte hjemmebar? Så er dette et godt sted at starte. NORU har nemlig alt i bar tilbehør, der gør det nemt og lækkert for dig at servere lækre cocktails.

Det essentielle bar tilbehør

Der er mange ting der hører til din bar, men hvad er det vigtigste? Der er ingen tvivl om at en veludstyret bar er fantastisk, men det er lidt nemmere hvis du ved hvor du skal starte henne. Derfor har vi lavet denne "need to have" liste til dig - og længere nede har vi fundet et par alternativer hvis du ikke er klar til at lave den helt store investering lige nu.

 • Shaker
  Ja, den er uundværlig! Du skal bruge en shaker til SÅ mange forskellige cocktails, at du lige så godt kan starte med at investere i sådan en. Størrelse og materiale er helt klart en smagssag. Selv er vi store fans af dem i rustfrit stål, men glas shakerne kan altså også noget.
  Når du shaker er hemmeligheden, at du skal blive ved med at ryste shakeren, til der opstår kondens udenpå den. Når der er kondens udenpå, er indholdet klar til servering.
 • Strainer
  En strainer - som er den runde si du finder herunder - er god når du skal hælde din cocktail ud af shakeren. Den sørger for at holde is rester og skum tilbage, så det er ren cocktail der kommer ud.
 • Målebæger
  Selvom mange os af ofte hælder spiritus op på øjemål, så bør du faktisk bruge et målebæger. Det sikrer at blandingsforholdet i din cocktail er helt perfekt. Det er jo ikke for sjovt at selv de bedste bartendere i verden lige tjekker mængden efter i et målebæger

Lidt alternativer til det gode bar tilbehør

Du kan godt mikse en lækker cocktail uden det gode bar tilbehør. Det ser måske knap så "bar-agtigt" ud, men alle skal jo starte et sted. Så hvis du ikke lige har en strainer ved hånden, kan du bruge en lille si i stedet. Det vigtige er at få filtreret uønsket is stykker og skum fra din cocktail.
Og har du ikke et smart målebæger ved hånden, ja så er det bare om at gå på jagt i køkkenskuffen. De fleste har et lille målebæger i køkkenet - og sådan en kan også bruges til at måle spiritus af med.