Kaffekander

Viser 1-24 af 25 element(er)

Kaffekander - til brygning og smuk servering

Hvem kan ikke bruge en ny lækker kaffekande, som man kan slow-brygge kaffen direkte i, og som samtidig også er rigtig flot til servering? Hos NORU forhandler vi smukke og praktiske kaffekander i varmeresistent glas i forskellige modeller - alle fra japanske KINTO og HARIO. De fås i forskellige størrelser, i smukke bløde runde former og med mere enkle og stilrene udtryk, ligner en million på et kaffebord, og er super lette at rengøre!

Kaffekander fås som bekendt i forskellige størrelser, med vidt forskellige udtryk, og i forskellige materialer. Mange anvender blot de ofte lidt kedelige kander fra “gammeldags” kaffemaskiner til servering af kaffen, eller kaffen brygges direkte i koppen fra en mere moderne kaffemaskine - men med en indbydende og lækker kaffekande, der også tager sig godt ud på kaffebordet, får man bare en endnu bedre kaffeoplevelse!

Anvendelse

Det er utrolig let og ligetil at slowbrygge kaffe direkte i en kaffekande. Man placerer simpelthen sin kaffetragt øverst på kanden, isætter et kaffefilter, hælder en passende mængde malet kaffe i filteret og overhælder bønnerne langsomt med kogt varmt vand. Mens en vidunderlig duft af friskbrygget kaffe breder sig i rummet, løber vandet langsomt igennem filteret, og kaffen drypper dråbe for dråbe ned i kaffekanden, der kan sættes direkte på bordet, når kaffen er klar. Kaffen kan i øvrigt holdes varm i længere tid ved brug af en tehætte over kanden.

For den allermest suveræne kaffesmag kan du i øvrigt overveje at male dine kaffebønner selv - evt. ved hjælp af en af NORUs effektive kaffekværne. NORU forhandler også kaffetragte og kaffefiltre, som passer fint til brygning i netop de ovenfor præsenterede kaffekander.

NORUs KINTO og HARIO kaffekander i glas kan naturligvis også anvendes til andre formål og andre varme og kolde drikke - for eksempel til servering af varm eller kold kakao, til hjemmelavet iste, til varm julegløgg eller til limonade med masser af isterninger. Og husk, at NORU også forhandler lækre kopper og -krus, der passer rigtig fint sammen med kaffekanderne.