Kaffekander

Ethvert hjem bør have en god kaffekande! Også selvom der måske kun laves kaffe, når der kommer gæster. Kanden kan være en funktionel og praktisk termokande, der kan holde på kaffens varme og f.eks. medbringes på ture, eller det kan eksempelvis være en god glaskande, som kaffen både kan brygges direkte i og som kan bruges til servering. Se dig om her på siden, hvor du finder vores allerbedste bud på virkelig gode kaffekander.

Viser 1-20 af 20 element(er)

Kaffekander - til brygning og smuk servering

Hvem kan ikke bruge en ny lækker kaffekande, som man kan slow-brygge kaffen direkte i, og som samtidig også er rigtig flot til servering? Eller en termokande, som samtidig holder på varmens kaffe og kan tages med på tur?

Kaffekander fås som bekendt i forskellige størrelser, med vidt forskellige udtryk, og i forskellige materialer. Mange anvender blot de ofte lidt kedelige kander fra “gammeldags” kaffemaskiner til servering af kaffen. Eller kaffen brygges direkte i koppen fra en mere moderne kaffemaskine. Men med en indbydende og lækker kaffekande, der også tager sig flot ud på kaffebordet, får man bare en endnu bedre kaffeoplevelse!

Brygge- og serveringskander

Hos NORU finder du smukke og praktiske kaffekander i varmeresistent glas i forskellige modeller - blandt andet fra japanske KINTO og Hario, som begge er kendt for deres virkelig gode kvalitet og lækre stil og udtryk. De fås i forskellige størrelser, i smukke bløde runde former og med mere enkle og stilrene udtryk. De ligner en million på et kaffebord, og er i øvrigt super lette at rengøre! Og så kan de selvfølgelig også anvendes til andet end lige kaffe...

Termokander

Du finder i vores varesortiment også et godt udvalg af utroligt lækre termokander, som kan holde på varmen i kaffen - både når den skal drikkes over længere tid, og når du har brug for at tage den med dig på tur. Du kan blandt andet få den atter vildt populære EM77 termokande fra Stelton - klassikeren over dem alle! Den fås i forskellige lækre farver, og derudover har vi også andre skønne og funktionelle termokander - blandt andet også fra Stelton og fra Forever. Den lækre Emma-kande fra Stelton med flot hank i bøgetræ er en fantastisk ny model, som - så vidt vi kan vurdere det - let kan gå hen og blive en klassiker ligesom den høje og stilrene EM77 kande fra samme producent. Forevers Klassisk Termokande minder også stilmæssigt om Steltons klassikere, og den har virkelig lækre træ-detaljer på både håndtag og låg. Det gør den meget moderne og "nordisk" i sit udtryk, og vi tror, at mange også vil elske netop den termokande-variant!

Anvendelse

Det er utrolig let og ligetil at slowbrygge kaffe direkte i en kaffe- eller termokande. Man placerer simpelthen sin kaffetragt øverst på kanden, isætter et kaffefilter, hælder en passende mængde malet kaffe i filteret og overhælder bønnerne langsomt med kogt varmt vand. Mens en vidunderlig duft af friskbrygget kaffe breder sig i rummet, løber vandet langsomt igennem filteret, og kaffen drypper dråbe for dråbe ned i kaffekanden, der kan sættes direkte på bordet, når kaffen er klar. Kaffen kan i øvrigt holdes varm i længere tid ved brug af en tehætte over kanden. Læs også vores guide til slowbrygning ved at klikke her.

Vores kaffekander kan naturligvis også anvendes til andre formål og andre varme og kolde drikke end kaffe - for eksempel til varm eller kold kakao, til hjemmelavet iste, til varm julegløgg eller til limonade med masser af isterninger. I en snæver vendig kan du naturligvis også anvende glaskanderne til blomsterbuketter, der passer i størrelsen - det ser super hyggeligt ud og er ret praktisk, når man lige står og mangler en vase i netop dén størrelse! Kort sagt: Med en lækker glas-kaffekande får du en kande, der kan anvendes til mange forskellige formål og altid ser godt, når den sættes på bordet.

For den allermest suveræne kaffesmag kan du i øvrigt overveje at male dine kaffebønner selv - f.eks. ved hjælp af en af NORUs effektive kaffekværne. Vi forhandler også lækre kaffetragte og kaffefiltre, som passer fint til brygning i netop de ovenfor præsenterede kaffekander.

Se alle vores dejlige kaffe- og termokander her på siden. Og husk i øvrigt, at du her i shoppen også finder både fantastisk kaffe og herlige kopper og -krus, der passer perfekt sammen med kaffekanderne.