Viser 1-24 af 207 element(er)

Er man så heldig at være i besiddelse af en stor eller lille have, en terrasse eller måske en altan, så har man jo faktisk - i hvert fald i den varme del af året - et ekstra rum i (eller rettere udenfor) boligen at gøre godt med. Dét er skønt - især hvis ens bolig ikke er så stor i sig selv. Og den skal selvfølgelig indrettes efter alle kunstens regler!

Der er så mange ting, som man har brug for i haven, på terrassen eller på altanen, og der er mindst lige så mange ting, som man måske strengt taget ikke har brug for, men som bare er rigtigt herlige at have på sit udendørs areal. Hos NORU finder du de lækreste vandkander, flotte hynder, smukke lanterner, fede potter og pottestativer, fantastiske hængekøjer, puder, fuglehuse, grillspyd og virkelig meget andet super lækkert, som du kan have stor glæde af i haven, på terrassen eller på altanen.

Haveliv

Kender og holder du lige så meget som os af den dér vilde følelse af at være næsten helt i pagt med naturen, når du vågner lidt for tidligt en sommermorgen og med en god stærk kop kaffe og på bare tæer dapper ud på græsset og sætter dig i den gode havestol for at vågne langsomt, mens de mest morgenfriske fugle pipper, og der ellers er bomstille?

Eller elsker du bare at trisse rundt i haven med et lunt tæppe omkring dig og en kop te i hånden, når mørket falder på?

Måske du i stedet mest bruger din have til at samle familien og eventuelle gæster i til gode afslappede middage og masser af leg på græsset?

Eller lader du dine unger invitere alle kammeraterne hjem til sjov og pjask i den oppustelige badebassin, når varmen når nye højder, og der ikke rigtigt er andet, som ungerne (og du selv) orker?

Uanset hvordan du bruger dit udeareal, så giver det mening at indrette det, så det passer perfekt til netop de aktiviteter, som du holder mest af. Her hos NORU kan vi ikke tilbyde dig alle de der kedelige powertools, som man kan have brug for i en have... Til gengæld kan vi tilbyde dig en masse andet, som man ikke forbinder med hårdt havearbejde! Du kan finde det hele her på siden, og herunder kommer vi lige med et par appetitvækkere:

Flotte vandkander

Hvem har sagt, at vandkander skal være lavet af plast i grimme farver? I byggemarkederne, hvor mange af os ellers tidligere har haft for vane at købe vores "accessories" til haven, fås også de grimmeste vandkander. Faktisk var det i mange år således, at man slet ikke disse steder overhovedet kunne erhverve sig en vandkande, som - udover at kunne holde på vandet - også var pæn. Eller i det mindste havde et nogenlunde neutralt udseende. De var gerne enten i skrigorange, mørk brun eller meget meget grøn plast - og ikke specielt kønne. I dag kan man gudskelov de fleste steder finde en enkelt nogenlunde pæn vandkande eller to, men her i NORU's webshop har vi et kæmpe udvalg af alle de fedeste vandkander, som overhovedet kan opdrives!

Vi har vandkander i de skønneste farver, med vidt forskellige udtyk og i mange forskellige størrelser. Vi vil simpelthen påstå, at dette er stedet, du finder en vandkande, som både fungerer, ser godt ud og er i lige netop den størrelse, som du har brug for!

Lækre hængekøjer

Det samme som gælder for vandkanderne - at vi har de fedeste af slagsen - gælder i dén grad også for vores hængekøjer! Vi har færre modeller, men check dem lige ud! De er simpelthen så vildt flotte! Faktisk er de noget helt for sig. Og hvem drømmer ikke om at dovne med en god bog i en hængekøje i haven, når vejret indbyder dertil? Eller om at tage en morfar i skyggen under kirsebærtræet, når solen brager ned fra en skyfri himmel? Vi gør i hvert fald...

Hængekøjen er faktisk næsten vigtigere end havemøblerne i den nye have, for liggende lige dér mærker man virkelig, at man har en have. Og at det danske sommervejr kan være helt fantastisk!

Så har du ikke i forvejen en hængekøje i din have, bør du virkelig overveje at anskaffe dig en. Eller to - der bliver helt sikkert rift om dem. Og så pynter de iøvrigt gevaldigt i haven og virker meget meget indbydende!

Smukke lanterner

Lanterner skal der til i enhver have, enhver terrasse og på enhver altan! De skaber ikke alene hyggebelysning, når det lune sommermørke falder på, men er også utroligt dekorative i sig selv. Og så kan de jo også bruges indendøre, når det er for koldt til at udfolde sig i haven.

Vi har mange forskellige slags lanterner. Du finder her både den hyggelige slags i bambus eller rattan og smukke lanterner i eksempelvis sort, aluminums- eller guldfarvet metal og glas. De kommer i alverdens faconer og stilarter, og der er med stor sikkerhed mindst en, som passer til lige dig og din terrasse eller altan. Køb i øvrigt gerne et par - enten to lige store eller en stor og en mindre. De ser nemlig simpelthen så godt ud sammen i par, og det er praktisk, fordi du jo ved behov bare kan skille dem og sætte den ene på fliserne og den anden på bænken, hvis du en dag har lyst til det.

Super tjekkede havemøbler

Det sidste, vi lige skal nævne her, er vores lækkert designede havemøbler. Vores udvalg er ikke kæmpe stort. Til gengæld er det enormt lækkert (hvis vi skal sige det selv). Det er nemlig lige her du finder de dér fantastiske Lines havemøbler fra Present Time, som alle taler om! De er simpelthen så fede, og de kan både stå for sig selv eller sammen.

Dette er havemøblerne for dig, der drømmer om at sidde og nyde en herlig frokost med gode venner i lette havemøbler i gruset foran dit franske vinslot. Slottet kan du ikke erhverve dig her, men de lækre og enkle havemøbler kan du bestille - og så er du da et stykke ad vejen mod den afslappede franske eller italienske vinslot-idyl...

Lines havemøblerne er lavet i lakeret stål, og de har det dér særlige udtryk af noget helt specielt, som man ikke finder fra ret mange andre producenter. Se dem selv her på siden, og check også vores andre havemøbler ud. Vi kan både tilbyde dig de skønneste hængestole, lækre borde i bambus, fede stole til havebordet, sækkestole, herlige parasoller og andre super skønne ting til altanen og haven! Det er let at bestille, og vi er stolte af, at vi normalt er temmelig hurtige til at levere.

Velkommen til NORU's haveunivers!