Popcorn

Viser 1-18 af 18 element(er)

Hop med på moden og prøv de poplære, lækre og smagsfulde popcorn med forskellige smage. Der er brugt ekstra store majskerner til de her lækkerier, så du får masser af smag i hver haps du tager.
Udvalget varierer rigtig meget i smag, og du kan helt sikkert finde dig en favorit eller to. Popcornene er perfekte til en hyggelig fredag aften på sofaen med en god film, men de er også et sjovt indslag til en festlig lejlighed.

Overrask en ven med de lækre popcorn

Rigtig mange vælger at tilføje en pose popcorn til gavekurven. Det er en relativ ny trend herhjemme med popcorn der er tilsat forskellig smag, så de fleste bliver glædeligt overraskede over at finde disse lækkerier i deres kurv. Og der er virkelig noget for enhver smag.

Skal det være sødt, så anbefaler vi varianterne med chokolade og karamel. Den salte popcorn står i fin kontrast til den søde chokolade og karamel. De smelter simpelthen på tungen og er rigtig gode at servere til en lækker kop kaffe.
Vil du gerne give en god overraskelse, så er det nok Gin & Tonic varianten du skal gå efter. Der er ikke alkohol i, men du får stadig den lækre smag af en god G&T