Vandkander

Uanset om du har en stor, frodig have eller en lille balkon med et par urtepotter, er vanding en essentiel del af planternes behov. Med en flot vandkande får du et praktisk redskab og en nydelig dekoration i ét produkt, så både kan nyde synet af den og tage den i brug med god samvittighed.
Se vores flotte udvalg af vandkander på den her side, og bliv inspireret til dit næste køb eller projekt i haven. For husk: Vandkander kan bruges til mere end vand!

Viser 1-18 af 18 element(er)

Vandkander med forskellige udtryk

Vidste du, at der findes utrolig mange forskellige typer af vandkander? Mange forestiller sig enten en retro model af metal eller et moderne bud af grøn plastik, men forskellige designs har meget at sige.

Du skal føle dig godt tilpas med alt i din bolig, og udtryk har meget at sige. Blandt vores udvalg kan du finde en masse forskellige vandkander, som dækker mange æstetikker og designvalg. På den måde kan du bedst finde én, der passer til dig, og som vil bringe dig glæde, hver gang du ser på den eller tager den i brug.

Gør arbejdet i haven til en fryd med redskaber, du kan lide at bruge, og lad dem vække opsigt, når de står fremme. Et redskab, der også ligner en dekoration, er en sejr på alle sider!

Alternativ brug af din vandkande

Hvis du har en gammel, pålidelig vandkande, som kan holde store mængder vand og klare alt, du har brug for, er der vel ingen grund til at købe en ny – eller er der?
Du kan bruge en vandkande til mere end bare havearbejde. Du har uden tvivl set de flotte og kreative projekter, mange mennesker har kastet sig ud i, hvor vilde blomster gror i en gammel vandkande. Det er en nem dekoration at lave og kræver ikke meget arbejde, men kan pynte på terrassen, i haven eller i drivhuset.

Hvis du er mere ferm med værktøjet, kan du også lave en flot, svævende vandkandeinstallation med rindende vand i din have. Dét vil uden tvivl imponere enhver gæst, og det er slet ikke så svært at udføre, som det ser ud.

Pas godt på din vandkande

En vandkande skal først og fremmest være robust og kunne udføre et stykke arbejde. Hvis det bare er en dekoration, er den ikke meget værd.
Men indimellem kan det være nødvendigt at lave lidt vedligeholdelse på din vandkande. Hvis du for eksempel har valgt én i flot metal, gør det ikke noget, hvis den får et ældre udseende! Men er der hank på, kræver den muligvis lidt olie indimellem.

De fleste haveredskaber har brug for en kærlig hånd fra tid til anden, og en vandkande er ikke anderledes. Imprægner den med det rette middel, hvis den skal stå udenfor, eller opbevar den ellers tørt og sikkert, når du ikke tager den ud. Selv med plastikkander kan du risikere algevækst, og derfor er det nødvendigt at have en fast plads til dit udstyr. Så slipper du for mere arbejde senere!