Kaffe udstyr

- alt i lækkert udstyr til brygning af kaffe

I Danmark er brygning af kaffe de senere år næsten blevet en kunstart. Der brygges på alverdens forskellige måder og med alverdens forskellige kaffetyper med forskellige ristningsprofiler, kværningsgrader, smagstilsætninger etc. Er også du blevet glad for virkelig god kaffe, og kan du lide at brygge den selv og evt. eksperimentere med ristning og kværning osv., så har du også brug for rigtig godt udstyr til hjemmebrygning. Det finder du herunder. Tag dog også et kig på vores lækre kaffe- og espressomaskiner, kaffekværne og andet lækkert elektronisk udstyr.

Viser 1-24 af 148 element(er)

Sortiment

NORUs sortiment af kaffeudstyr omfatter et skønt udvalg af virkelig lækre bryggesæt, stilrene koldbryggere, skønne espresso-, mokka- og kaffekander, kaffetragte i mange dejlige kvaliteter, kaffefiltre og holdere dertil, indbydende slow brew udstyr, funktionelle stempelkander og meget meget mere.

I vores gode sortiment har vi udstyr til både hverdag og fest. Vi har i sandhed noget for enhver smag, vi har det i mange kvaliteter, materialer og prislejer - og så egner meget at vores kaffeudstyr sig usædvanlig perfekt også som gaver. Vælger du en af de lidt billigere ting som gave - f.eks. en af de virkelig lækre Hario Dripper kaffetragte i klar plast - kan du altid supplere op med lidt lækker kvalitetskaffe eller -chokolade, hvis du synes. Har du lidt flere penge til rådighed til en virkelig lækker gave til den meget kaffeglade kollega, gode ven eller et familiemedlem så tag eksempelvis et kig på det super indbydende, dekorative og utrolig lækre kobberudstyr også fra Hario. Her skal især fremhæves den nærmest ikoniske kaffetragt, den tilhørende måleske og ikke mindst den helt fantastiske Kettle Buono - den klassiske og meget smukke kobberkeddel med svanehals.  Andet udstyr, der næsten med sikkerhed vil imponere og glæde gavemodtageren er f.eks. de flotte stempelkander fra Horwood, de flotte kaffetragte i keramik fra Broste Copenhagen, bryggeholderne fra Kinto og hvis gavemodtageren - eller du selv - virkelig er interesseret i kaffe, går med en lille barista maven, og der skal ofres noget mere på en gave eller på gedigen selvforkælelse, så overvej den helt fantastiske Coffee Roaster Retro fra Hario - en gave til de mest seriøse kaffenørder. Med den har du mulighed for at tage “kafferiet” til helt nye niveauer, når du selv rister bønenrne til din kaffe helt efter din egen smag. Samtidig med, at den er super funktionel, er kafferisteren også utrolig dekorativ i køkkenet. Det samme gælder de skønne Pure Kettle elkedler fra PLINT, der udover at være effektive vandvarmere også med deres hyggelige lidt gammeldags kaffekande-design og de helt vidunderlige pastelfarver pynter gevaldigt både i køkkenet og på kaffe- eller tebordet.

NORUs kaffeudstyr er generelt i høj kvalitet, og i vores sortiment finder du også masser af andre skønne varer fra mange kendte brands, bl.a. fra Kinto, Bialetti, Forever, Horwood, Broste Copenhagen, Hario,  De’Longhi, Plint, NORU, Eigenart m.fl. Se det altsammen ved at klikke dig ind på de forskellige kategorier længere nede på siden - eller se det hele endnu længere nede.