Bagsværd Lakrids

Viser 1-23 af 23 element(er)

Derfor skal du vælge Bagsværd Lakrids

Gør hverdagen lidt mere lækker ved at købe slik og lakrids af høj kvalitet. I stedet for et dagligt sukkerfix får du noget, der både er en fryd for ganen og en delikatesse i sig selv.

Delikatesser som Bagsværd Lakrids

Lad være med at spilde dine penge på billigt slik og lakrids, der ikke er af høj kvalitet eller har nogen særlig værdi i forhold til smag eller oplevelse. Det er nemt at falde ind i en vane, hvor slik er slik for sliks skyld – nydelsen forsvinder, og det specielle går tabt.

Lækre delikatesser som Bagsværd Lakrids falder altid i god jord. Bagsværd Lakrids er gourmetlakrids med mange forskellige smagsvarianter, så du kan give dine værter muligheden for at udforske deres smagspalet.
Bagsværd Lakrids et godt valg. Giv dig selv muligheden for at smage noget, du vil elske, på en ny måde.

Bagsværd Lakrids som værtindegave

Hvis du skal ud til venner, familie eller bekendte og gerne vil have en unik og lidt anderledes værtindegave med, skal du overveje lakrids fra Bagsværd - især hvis dine værter er kendt for at holde af lakrids generelt!

De fleste ville vælge vin, blomster eller noget helt tredje, men luksusslik er noget, din vært eller værtinde kan nyde enten sammen med gæsterne eller på et senere tidspunkt. Du kan ikke gå helt galt, når du giver Bagsværd Lakrids, for om ikke andet kan det serveres for værternes gæster eller familie, hvis det ikke lige er deres smag.

Lakrids kan altid falde i god jord!

Mindre er mere

Én af de helt store fordele ved at vælge Bagsværd Lakrids og andre luksusmærker er, at du vælger kvalitet frem for kvantitet. Du får noget, hvor der er kælet for alt lige fra råvarer til indpakning, og dét kan smages!

Spis mindre og spis bedre, så du virkelig kan smage fordelene i det, du har valgt. Forkæl dig selv med luksuslakrids og eksklusive varer, så du kan udvide dine horisonter og blive en rigtig livsnyder - også selvom det bare er en gang imellem.

Giv din hverdag mere smag eller gem delikatesserne til weekenden, når de virkelig kan nydes.

Bagsværd Lakrids’ historie

Bagsværd Lakrids er lakrids fra et dansk firma produceret i Danmark. Selvom de fleste, der går op i god smag, i dag kender til mærket, er det faktisk under 10 år gammelt. Bagsværds historie starter nemlig først på en kold vinterdag i 2014, og derefter har det udviklet sig til et bredt distribueret firma.

Det er passion og energi, der står bag lakridsen, lige fra idé til udførelse. Køkkenet er vokset, og det samme er personalet, og i dag kan Bagsværd findes i både nogle større butikker og de helt små, der fokuserer på kvalitet, håndværk og delikatesser.

Med nye smagsvarianter, der hele tiden tilføjes, kan du nemt finde én, der passer til dig