The Organic Company

The Organic Company - Smagfulde økologiske danske tekstiler

Her finder du vores helt vildt lækre tekstil-produkter fra The Organic Company, som er en dansk designvirksomhed, der med samvittigheden i orden og i en ånd af ærlighed, gennemsigtighed og med et stort ønske om at gøre en forskel fremstiller fantastiske tekstilvarer i høj kvalitet og af 100% økologisk og certificeret bomuld.

Viser 1-24 af 123 element(er)

Her finder du et lækker udvalg af økologiske bomuldstekstiler til køkkenet fra The Organic Company. Du finder alt fra skønne vaskeklude til ublegede teposer, der kan vaskes og anvendes igen og igen, stofservietter, grillhandsker, viskestykker, tehætter og mange mange andre super lækre økologiske bomuldsprodukter, som passer perfekt ind i almindelige husholdninger. 

 

The Organic Company

The Organic Company er en virksomhed, der mener det alvorligt! Virksomheden blev grundlagt i 2007 med et mål om - med grundlæggende respekt for både mennesker og natur - at fremstille kvalitetsvarer i ordentlig økologisk kvalitetsbomuld. Efter en svær start, hvor det blev tydeligt for grundlæggeren, at verden måske endnu ikke var helt klar til økologisk og ansvarlig bomuldsproduktion, da mange slet ikke var klar over, hvor miljøbelastende konventionel bomuldsproduktion egentlig er, har virksomheden i dag opnået stor succes med sine produkter, der nu eksporteres til mere end 26 lande verden over. I dag har mange forbrugere heldigvis fået øjnene op for vigtigheden af, at bomuld produceres på forsvarlig vis og med færrest mulige negative konsekvenser for mennesker og natur - og det er her, The Organic Company kommer ind i billedet.

Virksomheden har siden 2010 været GOTS-certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard, og certificeringen betyder blandt andet, at man som forbruger er garanteret, at den bomuld, som produkterne fremstilles af, er økologisk og fremstillet under miljømæssigt og socialt ansvarlige forhold. Eksempelvis udledes der i en GOTS-certificeret bomuldsproduktion 94% færre drivhusgasser end i en konventionel bomuldsproduktion, ligesom der anvendes 91% mindre rent vand til produktionen. GOTS omfatter i øvrigt hele leverandørkæden fra farmer over spinderi, farveri og systue til importøren.  

Produkterne

Produkterne fra The Organic Company har et typisk skandinavisk, enkelt og rent udtryk og omfatter blandt andet tekstiler til hjemmet. 

Hos NORU har vi nøje udvalgt de skønneste tekstilvarer, som vi tror, at ikke bare vi selv - men også vores kunder - vil sætte stor pris på. I vores udvalg finder du blandt andet:

  • Teposer - Ublegede genanvendelige teposer i forskellige størrelser og som sæt - til dig, der helst vil undgå teposer og -filtre af papir

  • Viskestykker - Virkelig lækre viskestykker i forskellige smukke farver, der passer perfekt ind i de fleste køkkener - til dig, der vil have gode viskestykker, som både suger godt og pynter på samme tid. Vi har dem også ekstra store - de er perfekte i en snæver vending at sno om kroppen som forstykke.

  • Stofservietter - Super smukke stofservietter i forskellige farver - til dig, der gerne vil kunne dække et pænt bord og samtidig undgå papirservietter og køkkenrulle.

  • Food bags/stofposer - Stofposer i forskellige størrelser - perfekte til eksempelvis brød, frugt, kiks etc. Er også super anvendelige til klemmer, elastikker og alverdens andre småting. 

  • Karklude/vaskeklude - Gode og meget anvendelige karklude i forsk. farver/mønstre - til dig, der ikke vil bruge letopslidelige og miljøbelastende fiberklude med mikroplast. Karkludene egner sig i øvrigt også perfekt som vaskeklude.

  • Tehætter - Kønne og lækkert designede tehætter i forskellige farver/mønstre.

  • Hætter til stempelkander - Populære og vildt flotte hætter til stempelkander i forsk. farver/mønstre.

  • Grillhandsker - Lækre grillhandsker i forsk. størrelser

  • Forklæder - Skønne hel-forklæder med lomme

Se hele vores dejlige udvalg af økologiske bomuldsvarer fra The Organic Company nedenfor.

 

Finder du ikke det du søger, enten farve eller produkt fra The Organic Company, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail kundeservice@noru.dk eller telefon 42 42 11 15.