Humdakin

Pas godt på dit hjem, dig selv og miljøet med de bæredygtige produkter fra Humdakin. Her finder du alt til rengøring, tøjvask og personlig pleje - alt sammen leveret i bæredygtig emballage.

Viser 1-24 af 168 element(er)

Rengøringsluksus med Humdakins produkter

Når det kommer til rengøringsmidler, er der god grund til ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det ved det eksklusive og anerkendte brand Humdakin, og de tilbyder en lang række produkter, der tager rengøringen i hjemmet til et helt nyt niveau.

Uanset om du kan lide at gøre rent eller ej, garanterer vi, at Humadakins produkter vil gøre rengøringen en smule mere lækker og tilføje et drys af hverdagsluksus til rengøringstjansen.

Rengøring på en ny måde

Camilla Schram står bag Humdakin, og da hun var ejer af et rengøringsfirma i fem år, indså hun, hvor stor mangel der var på tilgængelige allergi- og miljøvenlige rengøringsprodukter i branchen. Hun besluttede sig derfor for at skabe skånsomme rengøringsprodukter, både for miljøet og forbrugeren selv.

Selvom der er tale om skånsomme og allergivenlige produkter, er Humdakin ikke gået på kompromis med de gode dufte og følelsen af velvære. Med et enkelt og stilrent dansk design, passer Humdakins produkter perfekt ind i det skandinaviske hjem.

Nordisk inspiration

Det er ikke kun udvendigt, at det skandinaviske udtryk har fået en plads i Humdakins udvalg af rengøringsprodukter. Produkterne er nemlig inspireret af danske skove og kyster, og udover at være æstetisk smukke, indeholder de en række skønne nordiske ingredienser.

For at give rengøringsprodukterne en skøn duft og følelse af velvære, har Humdakin brugt ingredienser som kamille, havtorn, rabarber, salvie og tang, der bidrager til en naturlig duft og gode egenskaber, der er sunde for os selv og planeten.

Hvilke produkter skal jeg vælge?

Humdakins produkter er så lækre, at lysten til at gøre rent derhjemme stiger. Det bliver et lettere valg at holde et rent hjem, der dufter skønt. Men hvilke rengøringsmidler- og tilbehør må du bare bestille hjem fra Humdakin, og hvilke er det perfekte match til dig?

Rengøring og vask

Når du bruger rengøringsmidler, kommer de som oftest i kontakt med vand, og det vil sige, at de skadelige stoffer, der kan være i skrappe rengøringsprodukter ender i naturen. Hvis du gerne vil bakke op om den grønne omstilling, er køb af miljøvenlige produkter til rengøring og vask derfor et rigtig godt sted at starte.

Bad og sæbe

Vi tilbringer hele livet i vores egen krop, så hvorfor ikke være så skånsom over for den som muligt, og behandle den godt? Humdakin laver både håndsæber og sæber til bad, der er skånsomme for huden, og samtidig får dig og rummet til at dufte godt - og så endda på helt naturlig vis.

Bæredygtige tekstiler

Det er ikke kun sæbe, der kommer i direkte kontakt med vores sarte hud. Du kan også få gavn af at vælge bæredygtige tekstiler som håndklæder og viskestykker, der på daglig basis kommer i berøring med vores krop og hænder.

Karklude, der er fri for mikroplast, er også et must, når det kommer til miljøvenlige tekstiler. Og her tilbyder Humdakin også de fineste strikkede modeller, der vil klæde ethvert køkken.