Espresso og mokkakander

Viser 1-14 af 14 element(er)

Espresso-/mokkakander - til brygning af verdens bedste kaffe

Med en god espresso-/mokkakande kan du brygge rigtig intens og dejlig kaffe, som man får den på mange populære caféer og restauranter i både ind- og udland!

Herunder finder du NORUs flotte udvalg af lækre espresso- og mokkakander fra italienske Bialetti og Forever. I udvalget finder du skønne kander til brug på forskellige former for varmekilder - keramiske kogeplader, almindeligt komfur, induktionsplader og gaskomfur. Kanderne fås i forskellige størrelser - vi har kander, der kan brygge alt fra 1/2 til 18 kopper lækker mokka/espresso!

Brygning på denne type kande sker ved, at kogende vand i den nederste del af kanden under tryk presses op gennem et filter med malet kaffe og videre - som færdigbrygget kaffe - ud i selve kaffekanden øverst. Dette giver en stærk og meget aromatisk kaffe, som drikkes i små mokka- eller espressokopper - ofte med lidt sødt til.

NORUs sortiment

NORUs udvalg af indbydende og praktiske espresso-/mokkakander omfatter virkelig gode modeller i mange størrelser:

 • Forever - Miss Moca Prestige
  Skøn espresso-/mokkakande i klassisk italiensk design. Den smukke kande er i aluminium og kan anvendes på almindeligt komfur, gaskomfur og på glaskeramiske kogeplader. Kanden fås i forskellige størrelser - til ½, 1, 6, 9 og 12 kopper

 • Forever - Miss Moka Prestige Electric
  En opdateret version af den klassiske mokkakande. Denne er 100% elektrisk, og får tilført el til opvarmningen på samme vis som en elkedel med holder. Man kan derfor med denne kande lave den skønneste mokka helt uden brug af komfur eller kogeplader. Kanden kan brygge 6 kopper espresso ad gangen.

 • Forever - Miss Moka Prestige Noblesse
  Super flot dybsort mokkakande i høj kvalitet. Den kan anvendes på gas-, el- og keramiske kogeplader, og fås i forskellige størrelser til hhv. 1, 2, 3 og 6 kopper lækker espresso.

 • Forever - Miss Moka Prestige Woody
  Lækker mokkakande i god kvalitet og med et eksklusivt udseende. Kanden kan anvendes på gas-, el- og keramiske kogeplader. Den er i sort, aluminium og træ, og den kan fås i størrelser, der rummer hhv. 1, 2, 3 og 6 kopper.

 • Forever - Miss Moka Prestige La Rossa
  Helt fantastisk flot køkkenrød espressokande med et elegant udtryk. Kanden kan anvendes på gas-, el- og keramiske kogeplader, og den fås i to størrelser, der kan brygge hhv. 3 og 6 kopper fantastisk mokka.

 • Forever - Miss Prestige Induction
  Lækker og stilren espressokande, der kan anvendes på alle typer komfurer og varmeplader - ikke kun på induktionsplader! Den laver den skønneste mokka, og kan fås i størrelser, der rummer hhv. 1, 3, 6 og 9 kopper.

 • Forever - Miss Innova
  Denne virkelig indbydende espresso-/mokkakande er lavet i en kombination af rustfrit stål og aluminium, og den kan anvendes på alle komfurtyper - også induktion. Kanden er lavet, så den kan sættes direkte på kaffebordet uden bordskåner eller varmeplade under, og i låget er der en smart rude, så det er nemt at se, hvornår espressoen er færdig. Ønsker du en espresso-/mokkakande med et ekstra lækkert og luksuriøst udseende, kan vi også tilbyde den i en fantastisk sort udgave. Kanden kan brygge 6 kopper espresso ad gangen.

 • Bialetti - Moka Easy
  Moka Easy er Bialettis flotte bud på en 100% elektrisk mokkakande, der kan fås til brygning af enten 3 eller 6 kopper herlig espresso helt uden brug af komfur eller kogeplader. 

 • Bialetti - Moka Express 
  Den helt klassiske og evigt populære espresso-/mokkakande fra italienske Bialetti. Overordnet set er det originale design fra begyndelsen af 1900-tallet bevaret, men ellers er kanden opdateret med varmeresistent håndtag og sikkerhedsventil, og den kan anvendes på keramiske kogeplader, på gasblus og på almindeligt komfur. Kanden fås i mange størrelser (til 1, 3, 6, 9 og 18 kopper espresso), og den er især populær hos alle, der gerne vil have en så original italiensk espresso-/mokkakande, som muligt!

 • Bialetti - Venus 
  Den klassiske mokkakande i nyt og super lækkert design. Kanden kan anvendes på alle typer komfur inkl. induktion, og den fås i størrelser, der rummer 4, 6 og 10 kopper god mokka. En vidunderlig espresso-/mokkakande med klassisk funktionalitet og et moderne udtryk!

Brygning af espresso/mokka

Brygning på klassisk espresso-/mokkakande er super let og ganske ligetil. Sådan gør du:

 1. Skru øverste og underste del af kanden fra hinanden.

 2. Hæld koldt vand i den nederste beholder - og sørg for at vandet ikke overstiger hullet i sikkerhedsventilen.

 3. Fyld kaffefilteret med fintmalet kaffe, og placér filteret i beholderen uden at presse eller stampe det.

 4. Skru overdelen godt fast på den nederste beholder, og placér kanden på varmekilden. 

Når øverste del af kanden er fyldt med friskbrygget mokka/espresso, er den klar til at blive serveret.

Buon appetito!